ORADA BiR KARS VAR UZAKTA

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol Gurel 4 yıl önce

Dostluk kardeslik ne guzel

Avatar
muhterem 4 yıl önce

kazakistan,ve,irandada,bayburt,isimi,şeher,var,gerçekten,duygusal,,birde,dış,hatlarda,yolculuk,yaptım,uçağın,ismi,bayburt.çok,duygulu,yazınız,gibi,hasan,bey,sevgi,ile.

Avatar
Dr.Tahsin 4 yıl önce

Hasancım bu güzel anı yazını okudum.itiraf edeyim bilmiyordum.çok etkileyici.yabancılar emperyalistte olsalar Türklerin kahramanlıklarını bazan takdir ediyorlar.gurur verici birşey.ah keşke birde biz bilsek ,tanısdk değerimizi!değil mi?sevgilerimle.

Avatar
Bayburtlu Salih 4 yıl önce

Sh Hocam;
Sizlerde takdir edersiniz ki , ülkem insanı gezmeyi ve görmeyi sever ,gezemesede gezenlerden dinlemeyi ve adeta getmiş gibi anlatılanı yaşamak ister.
Hatta öyle ki, insan hayatının en önemli vaz geçilmezi olan eğitim ve ögretimin bile önünde imiş gibi, atasözlerimiz vardır, mesala ( ÇOK GEZEN Mİ BİLİR, ÇOK OKUYAN MI) buna örnek olarak göstere biliriz.
Bu güzel hatıranızı bu sayfada anlatmanız, benim nezlimde adeta , benimde, o anı yaşamışım hissi uyandırdı.
Kars ilimizin ve ülkemizin her yöresinin bu ve benzeri yaşanmışlımları var, bu anlatımınız da zamanın OSMANLI Padişahının KARS ilimize Gazilik ünvanı vermesi Cumhuriyet dönemine geçmiş olsak bile, GAZİLİK ünvanının kendilerine verilmesi gerekir diye düşünüyorum.

Yazı'ya Git