Bayburtlu Bir “Akıllı Deli Projesi”

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt,kalesi 4 yıl önce

bayburt,kalesi,5,bin,yıllık,sanat,eseri,dünyada,üçüncü,,ne,kaderki,tanıtan,yok,gibi,
baksi,müzesinden,çok,farklı,kültür,müd,duyrulur

Avatar
vahit,güneş 4 yıl önce

acil,bayburta,,,kent,müzesi,yapılmalı,,,30,yıllık,objeler,,komşu,illerin,depolarında,acınacak,durum,,rıfat,bey,haberin,varmı..

Avatar
Bayburt lu Salih 4 yıl önce

Sn Hocamın, bu eseri ortaya çıkaran ( ortaya çıkaran dedim, yaratmak demedim, bence bu kelime yaradana mahsus olduğuna inanıyorum.)
Sn Hüsamettin hocamıza övgü dolu sözleri az bile olmuş;
Deil mi ki, ALLAH teala Peygamberleride zanatker ve bir nebze sanatçı kişilikleri ile örnek göstermiş ve yaşamlarını idame ettirmişler , bu nedenle Hüsamettin hocamızdan beklentiler yüksektir. Diyeceksiniz ki , yahu hoca hep veriyor, veren el alana elden üstündür misali, gönüllü olarak yapılan, yani fahri işlerde önderlik edenlerin zorlukları çoktur, ALLAH kolaylık versin.
Rıfat YILDIZ hocamızın da dediği gibi kendini ayakta tutacak farklı projeler ile bu sağlana bilir.
Hele Bayburt un bir ticaret merkezi olmasını düşünün bu merkez turizm ile , ve hatta Bayburt merkezde açılacak sanatsal üretim merkezi ile ticari gelişim sağlaya bilir.
Bunun için hocalarımızın oluşturacağı lobiler ile siyaseti harekete geçirerek BAYBURT a TREN in gelmesi ve Çaykara karayolu tünelinin gelmesi ile artacaktır.

Avatar
Sado 4 yıl önce

Çok büyük hizmet.Allah razı olsun.Bayburttaki işsiz genlere iş imkanı sağlamış.

Avatar
Tuncay yanık 4 yıl önce

Çok çok haklısınız biz bayburtlular ve bayburt hatta Türkiye için bir değerdir baksı müzesi

Yazı'ya Git