AFATANA

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şükrü Nişancı 4 yıl önce

Güzel bir yazı. Elinize sağlık. Ama son paragrafı keşke hiç olmasaydı. Çok güzel bir tatlıya ekşimtrak bir tad ilave etmişsiniz.

Misafir Avatar
Temuçin 4 yıl önce @Şükrü Nişancı

Haklı olabilirsiniz de ne yapayım ki o gün öyle düşünüyordum. Anamın bana sunduklarıyla yetinmiyor olabilirdim. Mahalleye sunduklarını kıskanmış olabilirdim. Sonuçta çocuk işte, hoş gör Şükrü Bey... Sevgi ve saygıyla...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet Çağıldak 4 yıl önce

Harika bir anı, kalemine güç, bedenine sağlık.

Avatar
Nazan Ataman 4 yıl önce

Herzamanki gibi yine döktürmüş benim arkadaşım ne güzen anlatmışsınız annenizi hiç tanımı yan hemen canlandırır gözlerinde elbete bilge kişiliği yaptığı iyilikler sevecenliğiyle elbet herkesin anası olacaktı bununla gurur duyulur ancak. Bu vesile ile Ayser Hanımında anneler gününü kutluyorum.

Avatar
Nazan Ataman 4 yıl önce

Çok uzun bir yorum yaptim yorumu göndere basmadığımdan gitmedi tabiki herzamanki ki benim arkadaşım döndürmüş. Annenize rahmet diliyorum. Ayser Hanımında anneler gününü kutluyorum yeni kitap var mı? Selamlar iyi akşamlar.

Avatar
Murat Yaşa 4 yıl önce

Elinize kaleminize sağlık güzel anlatımlarınız icin. Bayburt Postası'na da teşekkürler Bayburt kültürünün kurumsal hafızası...

Avatar
Muhsin YEĞİNOĞLU 4 yıl önce

Evet değerli hocam "AFET ANNEYİ" ben de tanıdım Kapı bir komşu idik YEĞİNOĞLU AİLESİ.Biz ona "AFET ANNE" der idik annelerimizde "PAŞA ABLA" der idiler.Saygıda kusur etmez idiler. Sevimli ve güleryüzlü idi hayırsever bir insandı Daha çok şey yazarım ama yer müsait değil. Allah rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun.

Yazı'ya Git