ZOR GÜNLER

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 4 yıl önce

Sn AKER
İnsarlarımız,Bayburt ve ülke olarak corona veya başka konularda başına gelmedikçe,umursamaz halde şey olmaz der durur.Başına geldiğinde alim edası ile akıl verir; İlgilileri ikazlarını yapıyor yine yok. Hayırlısı ile musibet def olur, bizlerde ALLAH ın izni ile huzura erip, tevekkülü ve tefekkürü elden bırakmayız.
Bayburt çeşmeleri,minik uşak iken eski mahallede,insanlar çeşmeden su alırdı,Ulu caminin yanında binamız taşındık Kırkpaharları tanıdık,Kırkpaharlar ahalinin ve etraftaki hanelerin vaz geçilmezi idi.Yaz Ramazanlarında büyüklerimiz iftara yakın uşaklar gafgaları gügümleri alın kırkpaharlardan soğuk su getirin iftarda içelim derlerdi,maalesef 30-35 yıldır kirli çözüm bilinmez.
İnsanlar bazı seplerden göç etmişler,bir gerçek var ki,Bayburt üretim ve geçim şartları açısından kolay olsa idi göçler bu kadar yaşanmazdı.Defaten halk olarak Çaykara danTREN ve kara yolu tüneli geçsin, üretim tesisleri kurulsun,liman ulaşsın,Bayburt ve ülke kazansın diyoruz ama nafile;

Yazı'ya Git