GÜNDÜZ GAZETESİNİN AYDINLIK YÜZÜ: AZİZ BAL

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 4 yıl önce

Sn Gürbüzer;
Her zaman ki gibi yazılarınızı akıcı bir dil ile yazıyorsunuz, bu neden ile okuyan yazıdan bir tad alıyor, elinize sağlık.
Daha önce yazmış olsanızda yine Muhsin YAZICIOĞLU ile ilgili hatıralarınızı ve gerçekleri yazarzanız, büyük bir aşk ile okuyacağız.
Affınıza sığınarak, sizinde yazınızda belirttiğiniz gibi bazen yazıların, mealen çok ayrıntıya boğulması ve bu yolla uzaması okur nezlinde zaman açısından okumadan sarfinazar ve yorğunluğa sebep olabilir, mümkünse biraz kısa ve devamlı yazmanızı arzu ederiz.
Yazılarınızın mümkünse her hafta veya on beş günde bir yenilenmesini talep ediyoruz.
Selam ve saygılarımla

Avatar
Tekin ÖZGÜL 2 yıl önce

1996…1997 Yıllarında Ankarada öğrenci iken benim de birkaç yazım yayınlanmıştı Gündüz Gazetesinde. Aziz Abiyi o yıllarda tanımadım ama sonra biraderim ile bacanak olduktan sonra yakinen tanıdığım. Aksiyon adamı idi davası için koşturan fedakar bir abiydi. Aziz abinin mekanı cennet olsun inşAllah

Yazı'ya Git