Korona notları

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gada 4 yıl önce

Siz evde kalın bizde sizin yazdıklarında kalalım hep birlikte sağlıkla kalalım.

Avatar
Şükrü Nişancı 4 yıl önce

Sn. Cazim gürbüz bey okudum, biraz da istifade ettiğimi inkar etmeyeceğim. Yanlız bilim-din ilişkilerinde çok patinaj yaptığınızı söylesem acaba sizi çok üzmüş olur muyum? Türkiyede ne zaman işler ters gitse bunu dini tahkir etmenin bir bahanesine dönüştürmeyin lütfen. Bu saatten sonra "gidin biraz poincare okuyun, biraz Leibniz'in monadlarını anlamaya çalışın" desem haddimi aşmış olurum. Ama bu işler pozitivizmin ucuz lafazanlıklarıyla olmuyor. Ne bileyim biraz Frankfurt okulunun pozitivizm eleştirisinden, biraz Popper'ın "yanlışlamacılık" kavramından feyizyap olduğunuzu hissedebilsem, size daha esaslı bir yazı yazmak isterdim. "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" demek ama bunun üzerinde düşünmemek, asıl dogma budur. Farkında mısınız bilmem ama hastahanelerin mikrop üretmesi, sporun düşmanlık üretmesi gibi bu günkü bilimsel paradigma dogma üretiyor. İnanç pozitivistleştikçe, bilim dogmaya doğru yol alıyor. Umarım sizi fazla üzmemişimdir. Hoşcakalınız.
0.535.612.85.22

Misafir Avatar
Cazim Gürbüz 4 yıl önce @Şükrü Nişancı

Yazdıklarınızın yanıtı buraya sığmaz, kitaplarımda var. Bana eser salık vermeyi bir yana bırakın da, dilerseniz kitaplarımı okuyunuz...

Beğenmedim! (1)
Yazı'ya Git