ŞEHİTLERE MEKTUP

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Munur ALTUN 4 yıl önce

Yüreğine sağlık Ahmet abim

Avatar
Metin ergenç 4 yıl önce

Sagol guzel gonullu altun kalpli kardesim.Simdi bunlari hatirlayanmi var.insanlarimiz dunyanin cennetinde ne pahasina yasiyor.omrunu feda eden cepheden cepheye kosan cennet mekan insanimiz sayesinde oldugunu bilip celikler gibi dusmanlara karsi durmak gerektigini belki hahatirlar.selamlar gozlerinden operim.sagliklo hahirli uzun omurler dilerim

Avatar
BÜNYAMİN KELKİTLİ 4 yıl önce

Kalemine ,yüreğine sağlık Ahmet bey.Selamlar

Avatar
HALİM TURAN OĞULLUK 4 yıl önce

Sayın abim kalemine ve yüregine sağlık.Kop Savunmasının yapıldığı bu coğrafyanın insanları olarak sizden bir ricamız olacak.Daha önce"Seferberlik Hikayeleri" isimli anı ve hikayeler kitabınızda seferberlik dönemi çekilen çileleri yazıya dökmüştünüz. Şimdi ise sizden Kop Savunması ile ilgili Çımağıllardan başlayarak, Maden, Örence ve Kop köyü sakinlerinden dedelerinin anlattıkları Kop Savunması ve Deli Halit Paşa hatıralarının anlatıldığı bir derleme yapmanızı ve yayınlamanızı bekliyoruz. (Söz uçar yazı kalır.) saygılarımla.

Avatar
Durdu KARADENİZ 4 yıl önce

Tarihimizi birinci ağızdan öğrenmek ve yavrularımıza öğretmek adına önemli bir çalışma, emeğinize ve yüreğinize sağlık. Yukarıda bahsedilen vatan savunmalarını bir daha yaşamamak için ordumuzun başlatmış olduğu "Bahar kalkanı harekatının" başarı ile sonuçlanmasını Allah'tan diliyorum.

Avatar
A.aker 4 yıl önce

Güzel temennilerinize şükranlarımı iletiyorum...evet Bayburt savunmasinda ve daha önce Hart olayında duyulan evliya gibi anlatılan Deli Halit Paşa ile ilgiili de malesef bir çalışma yok

Yazı'ya Git