SABIR

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ruhuolanırmakcoruh 5 yıl önce

teşekkür ederiz.Cok güzel aydınlatıcı umut veren pozitif bir yazı olmuş.

Misafir Avatar
arzu yıkılmaz 5 yıl önce @ruhuolanırmakcoruh

Ben de size teşekkür ederim. Sağolun..

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburtlu Salih 5 yıl önce

Sn Hocam ;
Kaleme almış olduğunuz bu yazıyı okuduğum zaman çok sade, yalın bir dil kullanmışsınız ,her kesimden okuyucunun anlayacağı bir dil ili hitap etmişsiniz ve anlatımınız gerçekten okuyanlar nezlinde zihinlerde yer bıraktığını düşünüyor, emeğiniz için teşekkür ediyorum.
Manevi açıdan din bilginlerinin anlatımları ve yaşadığımız süre içerisinde nasıl bin insan olmamız gerektiğine dair öğütleri tutmanın önemi de ortaya çıkmış oluyor.

Avatar
Op Dr Erkan Aktan 5 yıl önce

Güzel yazı için teşekkür ederim. Bu aralar ve de her daim en fazla ihtiyacımız olan şey sabır. Ekonomik sıkıntılar , büyük şehir hayatı ve gelecek kaygısının yarattığı gerginlik zaman zaman malesef patlama tarzında öfke boşalmaları ile sonuçlanıyor. Dinginlik , sakinlik ve iyilikler dilerim

Yazı'ya Git