Cengiz Han mı daha Türk, Osmanlı Padişahları mı?

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu Salih 5 yıl önce

Sn Gürbüz selam ediyor,saygılarımı sunuyorum,
Bilgili olmadan bilgiçlik taslamak doğru olmadığı için,böyle bir yoruma gigrmek istemiyorum,
Fakat şu önemli diye düşünüyorum, ne olursa olsun geçmişimize sövmekten ise hatalardan ders almak ve Türklerin İslam ile şereflenmeden önceki manevi gerçekler ile İslam ile şereflendikten sonra ki manevi gerçekleri ve yapılan hatalar ile doğruları değerlendirerek geleceğimize yön vermenin iyi olacağını düşünüyorum.
Fakat, bu gün bazı çevrelerin yaptığı gibi ezberlenmiş bir safsatayı gerekçe göstererek bilimde öyle bir şey yok deyip, dini doğma olmakla itham eder isek bu polemik ve çatışma tabi ki bitmez;
Haaa inanmayan inanmasın, niye inanmıyorsun demeye gerek yok, kahır ekseriyette TÜRKLER İSLAM ile tanışmış ve TÜRK adını İSLAM ile devam ettirmişler, inkar ,nereye kadar inkar!

Avatar
yusuf aka 5 yıl önce

anadoluda ilk gazi ünvanı alan komutan"abdülvehhab gazidir,sahabedir-sancaktar,
türbesi duduzar nam cebelde bayburt-türkey
battal gazininde hocasıdır ve peçenek türklerindedir

Avatar
İlbeyi Aslan ve 5 yıl önce

Ne demek İslam'a şereflenmek, Müslüman olmadan önce biz şerefsiz miydik Bayburtlu Salih? Büyük Atatürk'ün dediği gibi "Türkler Arapların dinine girmeden önce de büyük millettirler." Attila ve Mete Müslüman mıydılar?

Yazı'ya Git