12 Eylül Din Mazlumu

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim Gürbüzer 4 yıl önce

Not: BBP Genel Başkan yardımcısı Ünsal Karabulut kaynak olarak gösterdiğim bu yazı için bana gönderdiği bir yazıda düzeltilmesi gereken yerlere dikkat çekerekten şöyle der:
-Selim Can, öncelikle yazı için tebrik ediyorum. Eline yüreğine sağlık. Ancak bir yanlışlık tarihe not olarak düşülen bu yazıda bir yanlışlık var. Şu pasajda: Oysa gerçek bambaşka... Menzil Şeyhi'nin varlığı onları rahatsız ediyordu. Sürgün yeri olarak Bozcaada'yı seçmeleri de manidardı. Şeyh'i, Bozcaada'daki Şarap Fabrikası'nın üst katında oturtuyorlardı. Böylece, ayyaş olarak Menzil'e gelip elindeki şişe ve kadehi kırarak tövbekâr olan birçok kişinin ''intikamını'' almış oluyorlardı kendi akıllarınca.. diye geçen yazıda belirtilen mekân aslında Bozcaada değil Gökçeada'dır. Ve.. Gökçeadada müstakil bir ev. Şarap fabrikasının üstünde değil.. Zira bendeniz ve bir arkadaşımız Seydamız (k.s)'a görevli gittik ve Gökçeadada iki gün kaldık. Evinin etrafında idik. Kendilerine bir emaneti (endirek olarak) bıraktık.

Yazı'ya Git