Bayburt’ta, Demirözü’nde kesilen ağaçlar ve belleğime kök salan ağaçlar…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Çoruhun iki yyakasındaki ağaçları koruğu
yazmayı unutmuşsun dayımın oğlu.

Avatar
Bayburt lu Salih 6 yıl önce

Yalnızlık var ya,ah yalnızlık;
Her halde ağaçların olmaması yalnızlığımızı ifade ediyor.Bayburt ta ve Anadolu da Evliya Çelebi nin dediği gibi, Ağaç bol olsa idi,yalnız olduğumuzu düşünmezdik.
Çocukken düşünürdüm,yahu Bayburt dışına çıktığım zaman Ağaçlar ve yeşillik varda,Bayburt ta niye yok;
Bu konular ile alakalı insanları dışarıdan dinlerdim,insanlar şöyle derdi.
Yav Bayburt ta memleket mi,bi Ağaç bile böyümir,yeşillik bile yoğ,sonrasında ben büyüyünce baktım ki,büyümeyen bizim Ağaçlarımız ve yeşillikler imiz değil,cahil aklımız,arkadaş tabii ki Bayburt bir Karadeniz değil,fakat toprağa ne emek verdin de ne istiyorsun.
Allah bize dünya yı vermiş ve Peygamberler ve Peygamberimizi göndermiş,bize kuru bir dalda olsa toprağa dikin dememiş mi,biz neden dikmiyoruz.
Valimiz Ali Haydar ÖNER bey Aslan dağını ağaçlandırmadımı,dünya görüşlerimiz aynı olmaya bilir,önemli olan doğruyu söylemek,o tarihten bu gün Kaleardı da yapılan park güzel olmuş,yetmez!
Bayburt a boolca ağaç dikelim olur mu

Yazı'ya Git