Tandır

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburtlu Salih 6 yıl önce

Sn Ahmet AKER bey;
Sizlerin Bayburt kültürüne yönelik unutulmuş yaşamları,tarihi bazı bilinmeyenleri aktarmanız nedeni ile tebrik ediyorum.
Bu aktardığınız bilgilerin Bayburt mahalle odalarında gençler ile buluşmalar tertiplenip anlatılması bu vesile ile mahalle odalarının verimli kullanılmasını sağlanmış olur
Başka bir isteğim ise, ikinci plevne olarak bilinen KOP savunmasının geniş manada araştırılarak yine mahalle odalarında gençlere devamlı aktarılmasıdır.
1915 yıllarda başlayan Çanakkale savaşlarına denk gelen KOP savunmasının, Çanakkale savaşları ile Eğitim müfredatına alınması ve bu konuda girişimlerde bulunulması lazım;
Cumhuriyet in kurulmasında,Çanakkale savaşının kazanılmasında KOP savunması iyi yapılmasa idi,Rusların buradaki başarısızlıkları sonucu BOLŞEVİZİM ilan edilmese idi,belki Ruslar Karadeniz den ÇANAKKALE ye yardıma gidip, ÇANAKKALE savunmamızı dele bilirdiler.
Onun için müfredata girmesinin önemli olduğunu düşünüyorum, BAYBURT un tanıtımına katkısı olur umarım.

Avatar
Bayburt lu Salih 6 yıl önce

Sn Ahmet AKER bey;
Bu yazınızdan itibaren geriye dönük yazılarınıza bazı yorumlar, yazdım baka bilirseniz memnun olurum.

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Milli park ilanı ile bir noktaya gelindi zaten

Avatar
Ahmet 6 yıl önce

Duyarlılığınıza teşekkürler

Yazı'ya Git