Haydar Baş’ın “Senyöraj” Takıntısı ve Milli Ekonomi tutarsızlığı…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kazım Ayhan 5 yıl önce

Yazar : "dolarınız ve avronuz olacak Sistem böyle kurulmuş" diyor. Başka alternatif yok diyor. Diyenleri de kendi aklınca eleştiriyor. Gürbüz bu yazısında Amerika'nın, kapitalizmin sesi olmuş sorsan Osman Pamukoğlu'nun partisinde genel başkanlık yapmış. İçi boş muhasebe bilginle yapacağın yorum da bu kadar olur. Dersini biraz da çalışmanı tavsiye ederim. Para nedir, ekonomi modelleri nedir bilmeden, okumadan yorum yapmamak lazım.

Avatar
Huseyin 4 yıl önce

Tam amarikan agziyla konusmusunuz sayin gurbuz

Avatar
Hasan 4 yıl önce

Takas yolundan kim bahsetti ki ülkeler arası ticarette milli paraların kullanılmasına vurgu yapılıyor ve artık brics ülkeleri de bunu yapıyor zaten doların piyasadaki hakimiyetine sekte vuran da bu zaten bir yere kadar diyorsunuz ticarette milli paralar kullanılırsa kimin kasasında dolara ihtiyacı olur ki

Avatar
Vüqar Nəzərov 2 yıl önce

Azərbaycan haqqında yazarkən diqqətli olun lütfən, Azərbaycan Elmi çox güclüdür!

Yazı'ya Git