Yarım dediğin aslında tamdır

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hamiyet yücesoy 6 yıl önce

alimler her zaman söylerler,tam gün-gece 24 saat,8 saat uyku 8 saat,çalışmak,
8 saat ibadet,dolayısıyla bu ölçek ve düzenleme yapanlar başarılı olmuşlardır,
önemine binaen hardal tohumu harika bir bitki,internette faydaları yazılı.tşk

Avatar
Gumrah 6 yıl önce

Bunun sonsuzluğu 3'leyen tebessümden geldiği aşikardır.Zira insan bilinç denen vazifesi anlamı yerde ve gökte zikretmek olan manasız makineyi hiç işlememiş şekilde bırakıp tefekküre yönelmeyi bilseydi.teolojik ve daha birçok karmaşık yapıdan alnının akıyla çıkabilirdi.Okumaya değer bir yazıydı.

Avatar
Temuçin 6 yıl önce

Okunmaya ve üzerinde düşünmeye değer bir yazı. ALKIŞ! Kisa Gotami öyküsünden çıkarılması gereken sonuç okuyucuya bırakılmış. Ölümün acısını tatmamış bir bahçeyi nerede bulacağız? Ya ada bulmak olanaklı mı?

Avatar
Hevâ 6 yıl önce

Bilincsiz bir insanin hikayesi tam olsa ne olur yarim olsa ne olur. Onemli olan bilinc ile yuregi Dolu olsun.Bir gun yasayan kelebek amacina ulasinca ölür. Insan kelebek misali doldurunca hayat kasesini yudum yudum tadi damaginda, tam da olsa yarim da olsa, ölür.
Harika bir yazi tebrik ederim

Misafir Avatar
arzu yıkılmaz 6 yıl önce @Hevâ

Çok teşekkür ederim. Sağolun

Beğenmedim! (0)
Yazı'ya Git