Ma'şeri Bayburt'tan Hüsamettin Elçi

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüsamettin Elçi 7 yıl önce

Sevgili dost öylesine gönül aldınız ki... öylesine gönlünüzü dile aktarmışsınız ki.... Ne bir şükran ne bir teşekkür karşıtı olamaz... teveccühün, Asilliğindsir... İyi ki varsın sevgili dost....

Misafir Avatar
Faruk Nafiz Kılıçalan (Beşiroğlu) 7 yıl önce @hüsamettin Elçi

EyvAllah saygıdeğer Üstad... selam ile saygılarımı gönderdim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Bayburt lu Salih 6 yıl önce

Sn KILIÇASLAN;
Sn Hüsamettin ELÇİ beyi, şahsen tanımasam da kendilerinin isimlerini defalarca duydum ve her alanda ki üretkenliğinden, gıyaben memnun kaldım.
Bayburt un artık vizyonu olan, siyaseten,sanatsal olarak,ülke adına insanlık adına faydalı üretim ,eğitim gelişim alanlarında kendini yetiştirmiş,dünya yı,iyi takip edebilen,tanıyan kişiler olması iyi olur. Bunlardan ilk aklıma gelen,sayın Hüsamettin ELÇİ bey, tabiiki tarafsız egosu olmayan bir ekip kurup Bayburt u geliştirmesi lazım (Tabiki başta TREN YOLU olmadan üretimci ve ihracatçı bir şehir olmak zor)
Sayın ELÇİ veya benzeri isimler artık Bayburt a kalıcı gelirmi, bilmem, kalıcı gelmeyi eğer düşünmez iseler, geçici de olsa gelmeliler. Milli,manevi gerçekleri unutmadan Bayburt u ve ülkemizi kalkındıracak kişiler artık gelmesi gerekiyor.

Yazı'ya Git