Ali Kemal Temuçin (Hafızai Beşer'den)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuran Güler 7 yıl önce

Ali Kemal Temuçin Hocam 'la yüzyüze tanışmamış olmakla beraber sosyal medya aracılığıyla tanışmak benim için çok gurur verici.
Gerek bilgisi ve görgüsüyle yolumuzu açmak için çabaları, gerekse bu zor işlemi yaparken bizleri övgüleriyle gönendirmesi, zarafet ve hoşgörülü haliyle onu, her zaman sevgi ve saygıyla anımsayacağım ve benim dağarcığımda değerli kişiler arasında yerini almış bir beyefendi.
Kendilerine esenlikler dilerken saygılarımı iletirim.

Avatar
A Nejla Karatas 7 yıl önce

Allah uzun ömürler versin değerli büyüğüm hocama ..öğrencisi olmaktan gurur duyuyorum güzel günlerde sevdiklerinve sevenleriyle yaşamak ve yaşlanmak nasip etsin yüce rabbim......

Avatar
Nazan Ataman · 7 yıl önce

Iyiki sizi tanıdim yazilanların hepsi az bile iyi bir arkadaş iyi bir dostsunuz yeni kitabınizı bende sabırsızlıkla bekliyorum. Yalnız başarılı erkeklerin arkasındaki kadında çok onemli burdan Ayser Hanıma selamlarımı yolluyorum.

Yeni kitabınizin çok başarılı olacagına inaniyorum ve kolay gelsin diyorum.

Avatar
Şükriye Güder · 7 yıl önce

Mukemmel olan Ali Kemal Bey icin ne guzel anlatmissiniz kaleminize sağlık...sevgilerimle

Avatar
Bayar Aslan · 7 yıl önce

Sevgili Ali Kemalim seni benden daha iyi tanıyanlar varmış.Ben çok mutlu oldum.Herkese ben fırsat bulup anlatamadan seni tanıttılar.Gurur duydum.Hamur da yaşadım bir an.Seni öpüyorum sevgili kardaşım.

Avatar
Seher Catkin 7 yıl önce

39 yıl önce bu aylarda tanımıştım sizleri sevgili aile konuşmalarınız sesiniz hala kulaklarımda özledim sizleri selamlar

Avatar
Yaşar Orge · 7 yıl önce

Bu bir methiye değil gerçeğin takendisi. Herdaim üretim içinde olan gerçek bir idealist. İyiki varsın.

Avatar
Alper Yazoğlu 7 yıl önce

ON GİŞİYNEN GELMİYEYDİ FENA EDECEYDİM....

Yazı'ya Git