Turgut Başağa (Hafızai Beşer'den)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa Selim Yılmaz 7 yıl önce

Turgut Ağabeyimiz bahsettiğin gibi Gülen yüzümüzdür
Hayatta tiyatroya devam ediyor
Geleneksel Sırkeci yemeğinin müdavimlerinden olup en son plaket verildiğinde mesleğine dikkat
TURGUT ağabeyime sağlıklı uzun ömürler dilerim

Avatar
Hikmet Erkul 7 yıl önce

Alaman kardaşım; duruşuyla , gülüşüyle insanlara pozitif enerji aktaran değerli bir Bayburt beyefendisidir.Sağlık ve afiyet dilerim...

Avatar
Murat Aydoğmuş 7 yıl önce

Sene yetmişler...Ve senede en az üç tiyatro gösterimi.(Nitelikli,ehemmiyetli)aradan yıllar geçmiş ve bugün Bayburt üç senede bir tiyatral gösteriye(nitelikli)bile hasret..Dekoru sahnesi,karakterleri,el emeği göz nuru metinleri...Mevzu bahis olay bırakın Anadolu'yu şu an belli başlı sanat akademileri hariç ortaya kon(a)mıyor.Cevap açık ortaya koyacak nitelikte kimse yetişmedi de ondan.Keşke sizin guşak Bayburt'ta duraydi.

Bu nadide (kayıp)jenerasyon hala çok şeyler üretebilir.Canım yurdun Sosyal bilimleri yerle yeksan...Bu jenerasyon üfülese bile çok şey değişir.
Bir fikir

Avatar
Ferit Ocaklı 7 yıl önce

Tabi biz okuldan tanıyoruz okul yıllarındada aktif bir kişilik benden ön sınıfda Kız kardeşi Turkiz İnancı benim devrem.Evet Turgut Başağa lar BAŞAĞALAR toptan değerli aile.Alamanın bizden sonraki aktivitelerini öğredim çok güzel.Tabi şuanda bu ailenin aktif lideri Tülay Başağa Çağlar ..

Avatar
Hacı Mahmut Şensoy 7 yıl önce

Aynen anlattığın gibi Güleryüzlü,alçakgönüllü ve saygın bir Ağabeyimizdir.Selam ve saygılarımla.

Yazı'ya Git