Yanlışa devam!

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuh 7 yıl önce

Çoruh nehrinin kenarına yapılan o yürüyüş yolu tamamen akılsızca tamamen yanlış çok mantıksız betonerme ile şehri güzel yapamazsın bakın burdan diyorum 15 seneye çok çirkin bir hal alacak eskiler birşey yaparken 100 yıllar sonrasını hesap eder yaparmış ki şimdiye kalan eserler bunun kanıtı bizimkiler günü kurtarmak için çok çirkin şey yapıyor ya bizim Bayburt kesme taşımız var hala bunu neden bütün şehirde kullanılmıyor anlamıyorum daha önce de Bayburt hakkında bir yazıya yorum yapmıştım bu belediye çalışanları adı altında sözde kültür Müdürlüğünde çalışan turizm için hiçbir katkı yapmayan ama devletten maaş alan hiçbir şey bilmiyor hiçbir şey çabalamıyor ya söyleyecek çok söz var da ne desem boş hep gel geç hep göz boyama kalıcı bir eser yapmazlar hep boş işlere para akıtırlar sözde şehri güzel yapmak için uğraşırlar ama ne yazık ki boş belki bana çok bilmiş diyen olacak ama 15 seneye kalmaz bu yazıyı okuyan olursa 15 sene sonra tekrar Çoruh Nehri peyzaç çalışmasına baksın ne eser görücek

Avatar
ozan 7 yıl önce

Bu Çoruh yıllardır Bayburt un ve Bayburtlunun kahrını çekiyor. Ama ona gereken değer verilmiyor. Üstüne garip demirli köprüler yapılıyor yada kenarları duvar setlerle örülüyor. Aslında Çoruh un daha sakin ve aynı miktarda akması için çalışma yapılmıyor. Bunun için Masat yada maden civarında bir baraj düşünülmeli. Bu barajdan düzenli olarak nehir yatağına su bırakılmalı. Bu yapılamıyorsa şu anki yüzme havuzunun olduğu alana yapay bir göl yapılmalı, bu göle akan su bırakılmalı ve devamlı suyu temiz bir göl etrafına da mesire alanları yapılmalı (Elazığ da hazar gölü etrafı mesire alanları var)Bayburt un nehri var ama gölü yok. Bu gölün yapılması ile Bayburt daha güzel bir kent olacaktır. Bu yönde bir proje geliştirilmelidir.

Avatar
Hakikat 7 yıl önce

Beş aydır nerede idin işin yuzde otuzu bitti

Avatar
Ali ŞENTÜRK 7 yıl önce

Bu projenin bitmiş halini Barcelona da gördüm.Gayet güzel.Ancak baharda nehirin debisi artınca sel baskını olmaz umarım.

Avatar
bayburdi 7 yıl önce

Ne yazık ki bayburt şehrin, şehir topoğrafyasının dilinden anlamayan dikmeyi yapmak zanneden yükseltmeği maharet bilen zatı muhteremlerin cehalet ve şehvetlerine kurban ediliyor. Şehitosmanın etrafını yapılaşmaya açarak orayı yok eden şehrin trabzon girişini rantın hoyratlığına temsil eden ve o ilerisinde alt geçit diye üst geçit diye küfür gibi kütleleri yol adı altında şehrin ağzına savuran hızını alamayarak şehrin alameti farikası o güzelim çoruh nehrini atık kanalı gibi bir kanala çeviren bir akılla bir zihniyetle karşı karşıyayız. Degerli hemşerim bir şehrin en kötü sapısı daha yeni inşa edilen belediye binası ise artık söylenecek söz yok. Tez elden ankaraya gidelim bu belediyelere para musluklarını kessin yoksa şehri şamar oğlanına çevirecekler.

Avatar
veysel köse 7 yıl önce

ben biraz daha ileri gideyim. Acaba nehrin kenarlarını konut yada yerleşimden en az 30-50 metre uzağa taşıyamazmıyız. Örneklerini gelişmiş ülkelerde görebilirsiniz. Ancak şunu da peşinen söyleyeyim hemen ukala, kendini beğenmiş, hariçten gazel okuyan diyecekledir. Varsın desinler Ahmet abi siz yazın biz en azından sizi gönülden destekliyoruz. Ancak şu güzelim, özlenen Bayburt'un kaderine bak ki son dönemlerde bir mimar, bir mühendis ya da ehli olan bir belediye başkanı geldimi.Gelenler belki gayret ettiler ama işte olmuyor. Ne yazık ki hala nüfus düşüyor ama sevgimiz bitmiyor.

Avatar
Safak Güngör 7 yıl önce

Coruhu duvarla ıslah edemezsiniz, Çoruhun duvarla ıslah etmek coruhun asi ruhuna aykırıdır. Yerinizden kalkmadan internetten şehir içinden akan nehirlerin nasıl islah edildiğini görebilirsiniz.

Avatar
hamdi murat 7 yıl önce

Yadırgadıkmı hayır çünkü sizin işiniz sadece eleştiri. Sizin sorununuz ney aslında biliyormusunuz kendinizi birşey sanıyorsunuz ya işte sizin dedikleriniz kaale alınmıyorya onun için kuduruyorsunuz.

Avatar
Selahattin KELKİTLİ 7 yıl önce

Sanırım çoruh çoruh olalı böyle zulüm görmedi.Nedir bu ALLAH aşkına yukarda santralle işkence şehir merkezinde başka çeşit şkence.Üretime katkı diye bir santral yaptılar Nehrin dokusunu buzdular .acaba kimin ekonomisine katkıda bulunacak ,kesinlikle Bayburd unda değil Bayburt lununda değil Başka Bybrdun ...Çileyi Bayburtta yaşayan bizler çekiyoruz.

Avatar
HAKAN HAKYEMEZ 7 yıl önce

g.hane HARŞIT çayıda aynı proje ile yapılıyor,yalnız yapılması gereken şu olmalı,
"proje değerlendirme"için başta kamu siyasiler ve stk,her ay bir araya gelmeli "istişare
yapılmalı,ak parti iktidarına önemle ve hasseten duyrulur"eğer bayburtu seviyor ise.
zaten diğer iller böyle yapıyor.,lütfen,,,,,sağlıcakla,DİĞER İLLER HER AY TOPLANIYOR

Avatar
cafer 7 yıl önce

yahu herkez olunca bişeyler diyor
arkadaş bence gayet mantıklı boşver peyzajınıııı zaten yapamayacakların9ıben de biliyorum
amaaa yahu şu nehirin havzasına bi bak en azından kavaklar temizlenip birkaç güzel çam dikilse yeter özellikle taş köprü altına bi bakarmıısın sanki köy ün içi bağ bahçöe desen değil yol değil

şimdi soruyorum o kavaklar mı güzel karşısındaki çamlar mı
yani en azından buna şükretmek gerek en azından herşeyi batıran asfalt üstüne asfalt yapan belediye bu işe burnunu sokmuyor.

ki zaten projeyi dsi yapıyor bu adamların elinde 50 yıllık su rejmi bilgisi var hiç hesap etmiyor mu sizce bu adamlar

Bence çok faydalı çünkü şu an bile daha yapılmamış halde bütün bodrumlar kurumaya başladı bu hem merkez yerleşimi için hem de şehrin geneli için çok güzel olacak vesselam ...

bu adamların elinde bu nehrin 50 yıllık rejim bilgisi va

Yazı'ya Git