İlk resmi genelevi Atatürk değil, Sultan Abdülhamit açtırdı Atatürk üç yaşındayken…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ümit kaban 6 yıl önce

baştan assagi yalan

Avatar
Cevat Şen 7 yıl önce

Hocam ellerinize sağlık.Deli Kadir Mısırlı ağzıyla pisleyen o kadar münafık var ki bu ülkede.Bir de okumasını öğrenirler.Gerçi yetmez okuyup anlamak gerek.
Saygılarımla,

Avatar
Mehmet CAN 6 yıl önce

Osmanlı'ya ve Osmanlı'ya muhabbet duyanlara nasıl bir öfke ve nefret içerisindesiniz ki belgesiz mesnetsiz bir sürüşey kurgulayip Cennet Mekan Padişahlarımıza iftiralar atıyorsununuz...Bayburt ve Erzurum eminim size gereken cevabı hakkıyla verecektir...

Avatar
Meryem karataş 7 yıl önce

Lafa bakarım laf mı diye söyleyene bakarım adammı diye Türk düşmanları

Avatar
Mustafa kemal yazilitas 7 yıl önce

1884 yilinda abdulhamit değil amcası tahttaydi ..

Misafir Avatar
heee 5 yıl önce @Mustafa kemal yazilitas

II. Abdülhamid (1876 – 1909)

Beğenmedim! (0)
Avatar
osmanlı hastası 7 yıl önce

yalancııııııı abdulhamıte borsa oynar dıorsun

Avatar
Ergün özgünç 7 yıl önce

Beyefendi. Konunun sizin anlattığınız gibi olduğuna dair resmi belge yada nereden alıntı yatınız söylerseniz kişisel olarak bende okurum.

Avatar
Dıriliş 6 yıl önce

Abdulhamit e iftira atanlar şimdide Reisimiz başkanimiz RECEP TAYYIP ERDOGAN AKPARTİ ve osmanli torunlarına şerefsizce saldirmaktalar.izmirden yunani denize döktugümuzu saniyorduk

Avatar
SALLA 6 yıl önce

Ne kaynak koymuş ne dipnot.SALLA babam SALLA.Yazıklar olsun 600 yıl hüküm sürmüş Avrupayı uzun yıllar korkudan titretmiş çeşiitli medeniyetleri bir arada barıdnırmış mimari kültürde mükemmel eserler bırakmış kocamanbir devlet hakkında oturduğunuz yerden atıp tutmak ne kolay.YAZIKLAR OLSUN.

Avatar
Deli Bekir 6 yıl önce

Ya azıcık tarih okuyun! tarihi fesli soytarılardan, dizilerden öğrenirseniz böyle şaklabanlıklar yaparsınız!

1- İlk resmi genelev 1884 yılında açıldı (ara bak google'a aQ YALAN DERKEN)
2- ilk bira fabrikası 1890 yılınd açıldı.
3- 1884 'de Abdülhamit değil amcası vardı diyen sığır 1876'da Abdulhamit tahta geldi ve ilk işi Anayasayı kaldırdı Rus savasşı bahanesiyle (ara googledan saf sığır)

Avatar
Nurı 6 yıl önce

Diğer tarihçileride okuyunuz. Osmanlı arşivinde hepsi gerçektir. Polisiye ve zabtiyeye rüşveti veren istediği gayri meşru hayat evlerinde bu işleri yaptıkları için. Resmileşmis genelevler ! Sokaklarda köhne evlerde fuhuşa ağır ceza gelmiştir. İçki konusuda aynıymış nerede ise karaborsa yurtdışından büyük paralar la getiriliyormus tek çare içki fabrikası açmak ! Dönemin şartları mecbur bırakmış ! Konu sadece Atatürk'ün getirdiği açtığı olunca tarihçiler arşivleri açmaya mecbur kaldı. !

Avatar
Ercan 5 yıl önce

Osmanlıda zina suçu idamdı yapsalardıda görselerdi dünyanin kac bucak olduğunu

Avatar
Caner 6 yıl önce

O kadar garip bir milletiz ki Osmanlı’nın yıkılışını kutluyoruz... Ülkeyi Osmanlı düşmanı yetiştirdiler. Osmanlı severleri de Atatürk düşmanı yetiştirdiler. İyi adamların yaptığı iyi şeyler hiç konuşulmuyor, bu ülke iyi kişinin en ufak hatasını gün yüzüne çıkartıp adama kin tutuyor. Hatalarımızdan Ders çıkarmayı bir kere düşünsek olmaz mı..? Ülkemizi kayıtlarda %99 müslüman olarak gösteren kişiler laikliği savunuyorlar, sorsan o %99’luk kitleye %5’i şeriat ister...”GAVURU PARA, TÜRKÜ İMANI KURTARIR...”

Avatar
Okuyucu 6 yıl önce

Cazim Gürbüz Allah seni islah eylesin sende nasıl bir Osmanlı düşmanlığı varki böyle belgesiz metinsiz mesnetsiz tamamen kendi kafandan uydurup dusunduklerinle hem cennet mekan Abdülhamid Han Hz ne hemde bugünkü yönetime karşı öyle bir öfke ve kinle yalan ve iftiralarini sıralamışınki sadece buraya yazdiklarinin bile hesabını veremiyecek sin . Bir an önce tevbe edip buraya yazdıklarını duzeltmende gerekir.

Avatar
NİHAT ASLAN 6 yıl önce

Tarihi bir olayı yazarken kaynaklar çok önemlidir. Burada kin ve nefretle birilerini suçlamak önemli değil. Gerçeklerin bilinmesi önemlidir. Abdulhamit olayının belgelerini uydurma değil, gerçek kaynaklarını belirterek yazmalısınız. Aksi halde iftira olur.

Avatar
Muharrem Yılmaz 4 yıl önce

Yahu ALLAH RIZASI için bırakın artık osmanlı ve cumhuriyet dönemlerini suçlamayı hepsi sevaplarıyla günahlarıyla bizim geçmişimiz her dönemin hataları olmuştur olacaktır yazıklar olsun tarihcilere tarihçiler kimi hanki lideri yönetimi severse onun iyi taraflarını yazar kötü taraflarını yazmazlar biz vatandaşlar da asla doğruları öğrenemeğiz malesef şunu iyi bilelim ki doğrular hep acı dır seviyoruz ya laf kondurmayız.Biz TÜRK MİLLETİYİZ OSMANLI VE CUMHURİYET DÖNEMLERINDEN GURUR DUYMALIYIZ. Geçmişi bırakıp geleceğe odaklanmalıyız geçmişin iyisi kötüsü bizi oyalamamalı hep birlikte ülkemizi kalkındırmalıyız.Önce İnsanız Müslüman 'ız ELHAMDÜLİLLAH VE BÜYÜK TÜRK MİLLETİYİZ Saygılarımla

Avatar
sıtkı 4 yıl önce

osmanli hep kötü cumhuriyet hep iyi dersen sana aklı selim kimse sana inanmaz destanin bile özü gerçektir vesika yok hissiyat var

Avatar
Hüseyin 4 yıl önce

İnsanlar nasılda işlerine gelmediği şeyde yok belge olmalıda yok şoylede boylede diyerek kelimeleri ezip buzuyorlar. Bu ınsanların vicdandan ahlaktan insanlıktan yoksun aşırı bağnaz ve yobaz olduğu herkes tarafandın bilinir mi? Sanmıyorum

Avatar
Hasan 8 ay önce

Kerhane dün olduğu gibi bugünde bir ihtiyaçtır her il ilçede açılmalıdır

Yazı'ya Git