Engin Özkal (Hafıza-i Beşer'den)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferit Ocaklı 8 yıl önce

Süper bir düşünce tabi büyük bir emek ve araştırma ister.Maşeri Bayburt ancak kimseyi kırmadan vede gereksiz torpil yapmadan.Birde bu değerlerin seciminde krıter ne olmalı olacak.Siyasetcimi-tasavvufcumu-fen veya edebiyatcım-yatırımcımı v.s yada karmamı?Köyümü-şehirlimi-brokratmı-tüccarmı öğretmenmi? Aman neyse ney talaşıma değil hele biz yazılsın bakarız.

Misafir Avatar
fahri HATİPOĞLU 8 yıl önce @Ferit Ocaklı

Bir Bayburtlu olarak Maşeri Bayburt ancak kimseyi kırmadan vede gereksiz torpil yapmadan diyerek yazdığınız için duyarlılığınızdan dolayı yazma gereksinimi duydum.işte bazıları böyle yazarken kriteri sorgulayan birileri çıkıyor,sonra eleştiri yapanlara önce süsleyerek ailesine övgü kendisine hakaret geliyor. bunu yakaladığım için her zamanda yazıyorum.Bir Bayburtlu olarak tozunu toprağını,düğününde cenazesinde,her ahvalini tanıyan bir kardeşiniz olarak yazıyorum.Bayburtlu Vatanına Milletine Bayrağına sonuna kadar bağlıdır.Bu Milletin başınada Türkiye Cumhuuriyeti Tarihinde Millet tarafından % 82 oyla seçilen Cumhurbaşkanımıza'da bağlılığın nişanesi olmuştur.Nafiz bey sosyal medyada 2002 den beri hakaret içeren çokça yazısı vardır.uslubu düzeldi mi? diye sormak lazım. biz kendisini eleştirirken eleştiriye dayanamayan ama Cumhurbaşkanımıza atıp savuranı benimde yerden yere vurmam lazımdı.ne alaka diyenlere ben Bayburtliyam gardaş işize gelirse derem.umarım herkez üstüne düşeni alır.

Beğenmedim! (14)
Misafir Avatar
Beşiroğlu 8 yıl önce @Ferit Ocaklı

SEVGİLİ FERİT AĞABEY, HEPSİ... "MAŞERİ BAYBURT" HAZIR... 100'LERCE (YAKINDAN TANIDIĞIMIZ, HAKKINDA MALUMATIMIZ OLAN) SEÇKİN HEMŞEHRİMİZİ YAZMIŞTIK VAKTİYLE...

Beğenmedim! (3)
Avatar
nizamettin kutlu 8 yıl önce

Muazzam bir hayat mücadelesi ve mükemmel bir sonuç.Kutluyoruz...

Avatar
fahri HATİPOĞLU 8 yıl önce

Sayın Ferit OCAKLI'Bey'e kendini bilen herkez hak verir. Beşiroğlu Hafıza'ı Beşer bir gün gelir şaşar..demiştim.daha öncesinde dersini çok verdim.100 lerce yakından tanıdığını yazmış kriteri var kendince seçkinleri yazmış.Dönemin Belediye Başkanı sayın hacıali POLAT'ın amcama Selahattin HATİPOĞLU'na verdiği ödül dolayısıyla hakaret vari yazısına o zamanda cevap vermiştim. Ne çıkarla seçiyor onu anlayan anlıyor.Prf Dr Semra KAHRAMAN'ın babasına özellikle seçimden sonra ayarlaması takip edenlerin gözünden kaçmamıştır.2002 lerden beri AK Partiye yaptığı hakaretlerden sicili kabarık olan bu Beyzade'nin Engin ÖZKAL'ın hafıza'ı beşerinde yer alması'da o kadar manidardır. o zamanda yazdım amcam Selahattin HATİPOĞLU 40 YILI aşkın devlet adamlılığı,vali bürokrat olarak Ülkesine memleketine hizmet etmiştir. hafıza'ı beşerdeki yazdıklarına bir bakın. seçkinlikte ne kriteri kullanmıştır. önüne geleni yazıyor eee Bayburt'ta tanıyor. kimi kandırıyor derler adama..Ferit Bey'in yazısına itafen..

Yazı'ya Git