Ahmet Hasbî Aker (1)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
canan yasar 8 yıl önce

Sevgili Ahmet bu arastirmalarini ve yazilarini biliyordum ama bu kadarguzel ve gercek olarak hemde face gormek beni cok mutlu etti ayrica çok duygulandirdi
O guzel ve degerli insanı boyle herkesle paylasman cok harika bir sey.Boyle vefalı bir torun olduğun için seni kutluyorum. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Eline yüreğine sağlık.

Avatar
Aydemir Tunç 8 yıl önce

İlk bakış sizi saran ve içine alan naif bir yaşam, yakın tarihi, bir şahsiyetin yaşamını da içine alan, içiçe geçmiş bir kurgu roman kıvamında kuşatıcı bir samimiyet etkileyici bir sürükleyicilik, duygulu, hazin ve sarsıcı bir öykü kıvamında.. Tebrikler.yaşadığın ve yaşattıkların için.

Avatar
Saadet tunç 8 yıl önce

Böyle bir dedenin torunu, bu ailenin bir bir ferdi ve senin kardeşin olmaktan bir kez daha gurur duydum.Ellerin dert görmesin.

Avatar
Mikail 8 yıl önce

Yasaminin Pulur kismini cok merakla bekliyorummmm

Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Toplumumuzda,insan olmanın birçok meziyetini taşıyan değerli insanımız çok.İlmi ve ahlakı ile örnek gösterilen Hoca Ahmet Efendi yi vefatının 60. yıl dönümünde anmış olduk.İnsan olup insan kalmayı yüce yaradan bize de nasip etsin...

Yazı'ya Git