Zihniyet!

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah 9 yıl önce

İyiki varsın Bayburt Postası. Seninle 'evet bu kentte de Türkçe bilen ve bildiği Tukçe ile cümleler kuran bir gazete var diyiyoruz.

Avatar
kral arkadaş 9 yıl önce

vay canıın kıtlıyım senin. eyiki varsın babuli.

Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

Sen ağlama dayanamam!.. (Tarafsız olursan bertaraf ederler.)

Avatar
Cengaver 9 yıl önce

Bu ülkenin ötekileştirilmiş sessiz çoğunluklarının arasına hoşgeldiniz Kürşat Bey. Her ne kadar son dönem iktidar yanlısı yayın çizgisinde olduğunuz eleştirisini bir ölçüde kabul etsem de Bayburt'ta internet yayıncılığına bir seviye kazandırdığınız için sizi takip etmeye devam ediyorum. Sizden yayıncılık ilkeleri doğrultusunda, olaylara değişen politik akışkanlıkla değil de değişmeyen hakkaniyet terazisiyle bakmanızı bekliyorum. Örneğin; son kolej baskınını fazla ciddiye alıp politik bir karar doğrultusunda değil de idari bir kararmış gibi bir kaç haberle sunmanız sizden beklediğim ilkeselliğe ters düştü. Zulme rıza zulümdür, unutmayalım.

Avatar
Kemal Canarslan 9 yıl önce

Değerli kardeşim yazını sonuna kadar okudum.
Seninle beraber geçirdiğimiz o günlere bir daha geri döndüm. Geçmişle ilgili ve bu günle ilgili yazdığın her kelimene katılıyorum. Ayrıca o güzel tesbitlerin için seni canı gönülden tebrik ediyorum. "BİZ SENIN VATANINA BAYRAĞINA DEVLETINE VE MEMLEKETINE NE KADAR AŞIK VE BAĞLI OLDUĞUNU BILIYORUZ, BU DA BIZE YETER KADİM DOSTUM.!!
"AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ"

Avatar
Yavuz Ceyhan 9 yıl önce

Bayburtun kurtuluş mücadelesinde adınız geçecektir elbet....

Avatar
salih 9 yıl önce

Hepsi güzel de; "şaşalı" yerine, "şa'şaalı" yazılsaydı daha iyi olurdu.
Not: Yazım kurallarına azami dikkat ettiğiniz için bu tavsiyede bulundum. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

Avatar
misafir69 9 yıl önce

Kursat Bey yine dokturmussun, senin gibi adam buradaki sessizlerin sesi oluyor....

Avatar
inci yücesoy-dısburg 9 yıl önce

herkesin ve herkesimin yorumları olur,saygı duymak gerekli.,amma velakin çare ve
proje ne olmalı,her ay sonu bütün yetkili şahsiyetler ve S.T.K bir arya gelmeli,dir.ki
deva olsun,esenlikler dileği ile.
not:b.şehirler özellikle Konya bursa bu uygulamayı yapıyor.

Avatar
mahmut 8 yıl önce

bu problemlerin ortada kalkmasının olmazsa olmazı eğitimdir.!!,dolayısıyla eski
yıllara göre"eğitim öğretim iyi noktada,herkese başarılar dileği ile,yazınız için tşk,ler
sn okutmuş,selam ve dua ile

Avatar
Polat 9 yıl önce

Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zordur.Siz ne derseniz deyin, insanlar inanmak istediklerine inanıyorlar.Başkanın son cevabında dini duyguları istismara yönelik ifadeleri dikkati çekmiştir.Uzun bir dua, peygamberimiz döneminden örnekler.Ortada bir savunma yok.Dini duygulara yaslan oradan salla ne güzel.Ortada cevaplanması gereken o kadar soru varken, Şeytanın vesvesecinin şerrinden Allah a sığınırım de geç.Yani Bayburt insanı dini duyguların istismarına yönelik bu numaraları yer mi bilmiyorum ama ben yemem kardeşim.Aklı hür vicdanı hür bir insan olarak bu numaraları yemem . :)

Avatar
69 9 yıl önce

Kürşat Bey, sizin gibi bir değer Bayburt'a birkaç beden büyük geliyor, bu zihniyeti körleşmiş şehirde geçirdiğiniz her saat sizin için zarardır.

Avatar
Birbilen 9 yıl önce

Eline sağlık kardeşim..

Avatar
Safak güngör. 9 yıl önce

(.)Nokta ve alkış. (Yanlış anlaşılmasın nokta derken nokta dergisinden bahsetmiyorum.)

Avatar
Bayburdi 9 yıl önce

Evet, ne yazık ki Dünya ve ülkemizle birlikte Bayburt'ta çok değişti.
Bayburt'ta hoşgörü, saygı, sevgi ve hatta misafirperverlik dahi yıprandı. Oysa gittiğim her yerde gururla söylerim, Dünyada Türk kültürü adına hiç bir şey kalmasaydı eğer, Bayburt bu kültürü yeniden ayağa kaldırmaya yeterdi. Eskiden okuma yazma bilmeyen insanlarımız vardı ama Bayburt hamurunda yoğrulup adam kıvamına çabucak gelinirdi. Şimdi okumuş cahillerimiz var yoğrulmayada gelmiyorlar! Çünkü diploma almak değildir okumuş olmak. Kitap okuma alışkanlığı olmayan bir nesil, sadece eleştiren, kaba, saygısız kültürsüz bir nesil oluyor vesselam. Kürşat bey, sizi seviyeli ve yapıcı olarak eleştirenlerin haricindekileri kaale almak doğru değil bence. Onlar için dua etmek gerekir. Allah'tan ümit kesilmez belki "Memleket için taş üstüne taş bile koyandan Allah razı olsun" demeyi dahi öğrenirler. Selam ve dua ile.

Avatar
Polat 9 yıl önce

İnsanlar kafalarını kullanmaktansa başkalarının düşüncelerine sahip çıkıp o insanlara bağlanıyorlar.Kendi düşünmeyen insan bağlı olduğu kişinin ya da zümrenin söylemlerini de düşünmüyor.Düşünceler kiraya verilmiş.Özgür düşünen insanlar az.Bir şey söyleyince illa ki bir gruba ait olman gerekiyor.Bireysel olarak var olabileceğini idrak edemeyen günümüz insanı grubun içinde var olmaya çalışıyor.İşte zihniyet dediğiniz bence bu Kürşat bey.Kişilerin değil belli grupların dünya görüşüdür.O belli gruplar da insanları kamplara ayırır.Sen şucusun sen bucusun diye.Bunu yok etmenin yolu da insanlara özgürce düşünmeyi öğretmektir bence.Kendi düşünce mekanizmasını çalıştırmalı insan.Televizyonda izlediğini papağan gibi tekrarlamamalı.

Avatar
Süleyman 9 yıl önce

Bu arada tatildeyken Bayburt'ta Vali Beyle rahatlıkla iki defa görüştüm, Belediye Başkanıyla Bayburt için önemli bir mevzu için bir kere görüşüp ikincisi için üç hafta beklememe rağmen görüşme lütfunu bizden esirgedi. Sizinle de randevulaştığımız halde tükânda (Matbaada)görüşemedik.Şimdri anlıyorum ki ne çok meşguliyetiniz varmış Kürşat Bey. Kolay değil... :)

Avatar
abdul kerim temür 8 yıl önce

kürşat bey merhabalar.size ve bayburt postasına başarılı çalışmalarından dolayı tebrikler..

Avatar
RACİ 8 yıl önce

ŞİRİN BAYBURT KADİM BİR ŞEHİR,TARİHİ ARALANIYOR.!,ANADOLUDA
"YANİ ÇORUH TABANINDA BÜYÜK MEDENİYETLER DİYOR RAHMETLİ TARİH
PROF(ORD)"OSMAN TURAN,RUHU ŞAD OLSUN.
SN KÜRŞAT BEY YAZINIZ GÜZEL TEBRİKLER.

Yazı'ya Git