Cübbeli bana "kafir" demiş!

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çerçili 9 yıl önce

cübbeliyi eleştirmek kolay. İş, bu zihniyeti besleyen, büyüten ve ayakta tutan tasavvuf bataklığını kurutmaktır. Ferit Aydın ismini youtube'ta aramanızı tavsiye ederim. İnternette konuyla iligili mebzul miktarda malzeme mevcuttur. "Vahhabi" yaftası sizi korkutmasın. Yeri gelmişken Vahhabilik de sıratı müstakimden ciddi bir kopuştur. Zira ayetleri bağlamından ve Kuran'ın o konudaki diğer ayetleri ile alakasından kopararak Kuran'ı kendi ideolojilerini söyleyen araç haline getirirler. Yani tam da müşriklerin yaptığını yaparlar.

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Aklını kullanmayanlar işte böyle zırvalara inanır. Aklı bize Allah herhalde ki kullanmamız için verdi yoksa başımızda neden yük taşıyalım diye değil

Avatar
MEHMET ŞÜKRÜ BAŞ 9 yıl önce

sayın bakanım böyle bir durumda ben olsam o herife Mevlana hazretlerinin sözüyle cevap veririm anlayan anlar.

Avatar
ali. koroglu 9 yıl önce

eger Allahu taala zubbelinin sozuyle insanlarin imanini degierlendirecekse ozaman dunyada iman adinda bir sey kalmaz . saygila

Avatar
abdul kerim temür 8 yıl önce

sayın namık kemal zeybek hocam merhabalar.hiçbir gercek evliya lüks ve saltanat içinde yaşamaz yaşayamaz .saygılar

Avatar
hakikat 9 yıl önce

ey eski bakan bu yazdıklarından şiilik, alevilik, hatta şamanistlik kokusu geliyor.hayrola yoksa din mi değiştirdin.biz senin evvelini de bilirdik.

Avatar
ali altin 8 yıl önce

mahsuni serif ne demis ? .. bana donek demis itin birisi .........

Avatar
Kâzım 8 yıl önce

3 gün sonra başınızı indirdiginizde hesabınızı vereceksiniz.hâk o zaman belli edecektir.

Yazı'ya Git