AK Parti neden kaybetmiyor, neden yenilemiyor?

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet çağıldak 9 yıl önce

sayın prof. dr. vedat bilgin, insan sizin yazılarınızı okuyunca siyaset algınızın keskin bir şekilde ikiye ayrıldığını görüyor.

birincisi; siz de en az bizler kadar neyin ne olduğunun farkındasınız ama kader utansın, ekmek parası! i̇kinci ve daha vahim olanı ise; siz hiç bir şeyin farkında olmadan, yazdıklarınıza içtenlikle inanıyorsunuz ki, aman Allahım!..

bu milletin nitelikli, çoğulcu, özgürlükçü, hukuka inanmış, haklar ve özgürlüklerden yana talepleri olan ve yaşam biçimlerini savunan çağdaş insanları, size göre bir sabah uyandılar ve liderinizi düşman belleyip nefret ettiler öyle mi?

Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

oysa öyle; yeni kentlilerin sorunlarını çözdüğünüzü sanıp, yoksul ve niteliksiz çoğunluğun ayranını kabartacağınıza, resmin büyüğünü görebilseniz; tek yönlü birikimin bilgi obezi yaptığı lideriniz: demokrat değil, uzlaşma kültürünü bilmiyor, baskıcı, hukuk özelleştirdi, toplumu ayrıştırdı, kin kusuyor, bizi komşularla düşman etti, yalancı, ihtiraslı, kontrolsüz öfkeli, bilimden sanattan bihaber ve en önemlisi eğitimin niteliğini tarumar etti.

ayrıca liderinize, sizler gibi saygı duymayan insanlar, sizin toz kondurmadığınız velinimetiniz benzeri kin ve nefret kusmazlar. sadece bilinçli ve keskin bir şekilde yaşam alanlarını savunurlar. lütfen bunu bilin.

çünkü onu, çıplak olmadığına sizler inandırdınız.

Yazı'ya Git