Aşk ile gelin bir kez daha söyleyelim!

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kenan Abdullahoglu 9 yıl önce

Hepimiz yeni ile güzeli, yanlış ile eksiği, çirkin ile kötüyü karıştırırken bir sanatçının berrak zihninin ürünleri garip geliyor. İçi çok dolu olduğundan biraz da fazla geliyor.
Artık seçim günü gelip çattığına göre gözümüzün önünde olup bitenin ayırdına varmış olmamız gerekiyor. Göreceğiz...

Avatar
ALPER YAZOĞLU 9 yıl önce

yazıdan aklımda kalan en vurucu cümle ''' altın leğene kan kusmak''' .... hemşehrilerimiz parayı da leğeni de zor bulurlar, zira istedikleri o değil ki.. din iman yetiyor... emeğine sağlık ahmet kardeşim....

Avatar
Bulent skmen 9 yıl önce

Sayin Cagildak Bugünkü Bayburtumun durumunu ne guzel tasvir ettiniz..Bende Bayburtta yasayan hemserilerimize soruyorum.Belediye secimlerinde rte nin memleketinde akp ye Turkiye genelinde % de yanilmiyorsam 90 na yakin oy aldi.hakkidir.bir sürü yatirim yapildi siralamada 2 inici olan Bayburta hangi yatirimi yapmistirki rizeden sonra encok oy veren ikinci sehir oldu..

Avatar
Suat Türkmen 9 yıl önce

ağzına yüreğine sağlık ahmet abi. bıçak kemiğe dayanmamış demek ki. elbet her yolun bir sonu vardır ya bu yolun sonu gelmemişe benziyor..

Avatar
Ali Kemal Temuçin 9 yıl önce

yılmadan yazıyorsun. çünkü neyi, neden, kime yazdığının farkındasın. öyleyse yazmayi̇ sürdür. ola ki̇ sevdalisi olduğun bayburtlular okur, düşünür ve yararlanirlar. (yazim yanlişlari klavyeden kaynaklaniyor.)

Avatar
Ali Kemal Temuçin 9 yıl önce

yılmadan yazıyorsun. çünkü neyi, neden, kime yazdığının farkındasın. öyleyse yazmayi̇ sürdür. ola ki̇ sevdalisi olduğun bayburtlular okur, düşünür ve yararlanirlar.

Yazı'ya Git