Ata-dede komşumuz Binali Selman

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iLDENİZ KUTLUTÖRE 9 yıl önce

yahu bakıyorum da konu binali selman olunca, bazılarının nutku tutuluyor, cazim üstadımız, hani şaşırsa da erbakan'ı yazsaydı, ortalık yorumdan geçilmezdi, işte bayburt'un sorunu bu kafa kardeşim. dede korkut'u zoraki kabullenme, binali selman'a alevi diye şaşı bakma...

Avatar
Ertuğrul HAŞLAK 9 yıl önce

ben 54 yaşindayim rahmetli babam 1963-64 yillarda eve sürekli binali selman plaklari getirirdi onun bir gelin çikarma plaki vardi öyle böyle değildi şimdilerde ben öyle bir gelin çikarma çalan zurnacilara rastlamadim binali selman büyük bir ustaydı mekanı cennet olsun.

Avatar
muhammed taşçı 9 yıl önce

binali selmanı erzurumlu bilirdik. sevgili bayburtlular değerlerinize sahip çıkın.

Avatar
mehmetalimyakupoğlu 9 yıl önce

syn kutlutöre senin yaptığına öküz altında buzağı aramak denir ne alakası var

Avatar
İsimsiz 4 yıl önce

Binali selman bir doğa harikasıydı öyle biri gelmez dünya ya bir daha bizler (zurnacılar,mey ,duduk ,dilli kaval) icra eden arkadaşlar binali selmanı örnek alıp elimize enstürnmanımızı alıyoruz binali baba, dayı, dede mekanın cennet olsun nur içinde uyu Allah gani gani rahmet eylesin.

Yazı'ya Git