Bir Rus'un gözünden Bayburt'ta Ermeni Mezalimi (1)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt,lu 9 yıl önce

sn atmaca yazılarınızı dikkatle takip etmekteyiz,Allah sizden razı olsun

Avatar
ahmet ghöültaş. 9 yıl önce

Abi yaptıklarından dolayı sana teşekkür ediyorum. Bizi bilhilendiriyorsun, ALLAH Razı olsun selam ve dua ile.

Avatar
Ahmet Çağıldak 9 yıl önce

Sayın Süleyman Atmaca size ne kadar teşekkür etsek azdır. Dedelerimizin şehit düştüğü yakın tarihimizi öğrenemeyen bizlere kaynak oluyorsunuz. Belge ve bilgi kırıntılarıyla katıldığım tehcir toplantılarında donanımsız kalıyordum. Bu araştırmanız benim için her türlü takdirin ötesinde. Bayburt Postası da sizler gibi araştırmacılara yer verdiği için inanılmaz bir görev üstleniyor. Yalnız size naçizane bir önerim var. (Lütfen bu belgelerin fotoğraflarını, yerlerini, isimlerini, sayfa numaralarını yazın. Bir araştırmacı olarak bunun önemini benden daha çok bildiğinizi biliyorum. Benimki sadece bir hatırlatma.)

Avatar
BYB69 9 yıl önce

Kimseye iftira atmayın belli ki Ermeniler bizleri hiç bir kötülük yapmamışlar ki Devlet büyüklerimiz 21 Şubat kurtuluş bayramımızı bile yasaklamıştır.

Avatar
Tomlacıklı 9 yıl önce

Allah razı olaun

Avatar
Bayburtlu Salih 9 yıl önce

Kıymetli çalışmalarınızdan dolayı ALLAH razı olsun; 2005 yılında bir nisan ayı pazar günü Belçika büyük elçimizi grubumuzu kabul ettiler ve şunu ifade ettiler bizler burada Türkler olarak Ermenilerden bayağı fazlayız fakat önemli günlerimizde yad sair günlerde bir araya gelemiyor ve kendimizi topluluk olarak, mealen bizde varız diyemiyoruz. Ama Sayın Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞA nın tarhi tarihçiler yazsın herkes elinde ne belge varsa versin ve arşivlerini açsın dedikten sonra bizlerinde burada eli güçlendi dedi; Lakin on yıllardır veya 2005 yılından bu tarafa sizin sunduğunuz bu belgeler gibi Dünya kamu oyuna kendimizi ifade edecek belgeler sunumda yani yukarıda belirtiğim anekdot da olduğu gibi organize olmayı beceremiyoruz,

Avatar
A.Fatih 9 yıl önce

Bu yazının devamı ne zaman yayınlayacak, Devamını da okumak istiyoruz. Bu tür tarihi belge ve bilgileri bize ulaştırdığınız için hem Süleyman Atmaca Bey'e hem de Bayburt Postası'na teşekkür ediyoruz. Yazıların devamını bekliyoruz.

Avatar
Suzan 5 yıl önce

Degerli abi ben fransada yasiyorum vé 2019 tarihte okullarda bu kanli tarihin Türkler ermenilere uyguladigini okulda des olarak verdiklerini gördüm .Bunu ben kanunen sikayette bulunacam .Bana bu bilgilere dahil evraklar göndere bilirmisiniz bu kara lekenin Türk milletine yikilmasi béni üzdü vé öfkelendirdi.

Yazı'ya Git