Siyasetsiz siyaset ve muhalefet…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet davut bayburtlugil-london 9 yıl önce

Osmanlının ruhunu,yaşatma adına,rahmetli Erbakan hoca d.8 kurdu,zira dünya
küçüldü,bu itibarla mutlak fikir olan,ı hayata geçirmektir,aksi halde"köle olmaya
devam ederiz.ruhu şad olsun.
yazınız güzel.slm

Avatar
TARIK KILIÇASLAN 9 yıl önce

Direniş kelimesini muhafazakar bir liderin kullandığını düşünsenize ...
bir hareketin medeniyet perspektifi yoksa böyle garip ifadeler normal.....

Avatar
Halil 9 yıl önce

Ey sosyolog sen millete vatandaşa hakaret edenler için dini terimleri keyfine göre tarif edenler için neden bir kelime etmedin. Bilim adamımısın yandaşmısın. Her terim allak bullak oldu neden bir kelime yazmadın. Memelekett güvenlik kalmamış adam savaş yaparız diyor her zaman diyor o özür dilemiyor sen ve senin gibiler onun yerine özür diliyor ve mazur gösteriyorsunuz. Osmanlı padişahlarını bugünkü sahte siyesetçilere örnek vermeye çalışma. Onlarında hatası yok degil memleket ve milletin bekası için gereken yapılır korkmaktan ve kaçmaktansa gerekeni yapsaydılar Türk milleti yok olmazdı. Binsekizyüzden bindokuzyüze yüzyılda Türk milleti çeşitli cephelerde yok edildi bir okadarıda yerinden yurdundan göçtü açlık yoklukla bertaraf oldu. Son nefesleriyle Türk Cumhuriyetini kuranlardan Allah razı olsun .Bunuda yıkmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin.

Avatar
Atıf 9 yıl önce

Hep çelişki içerisindesin beyefendi bir yandan devletin bekası için oğlunu katlediyor bunu mazur görüyorsun bir yandan devletin bekası için insan ölmesin diye mücadele etmiyor milleti devleti başıboş bırakıyorsun. Sizin gibiler analitik düşünemez önyargılısınız onlar ne yapsalar dogrudur. Bizde öyle yetiştirildik her Bayburtlu atasını sever orda bi mesele yoktur. Mesele analizci ve objektif düşünmek. Hataları görüp ders çıkarmak. Okuyup düşündüğümüz zaman hiçde durum bize öğretilen gibi değilmiş. Yapılacak çok şey varmış vede yapılmamış. Aynen bugünkü gibi heçbirşey olmamış gibi seyrediliyor

Avatar
nadim oslo @Atıf 9 yıl önce

bilmediğin işler var.???,gerçekten.!!!

Yazı'ya Git