İsmail Hakkı Çalışkan (Hafızai Beşer'den)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mikdat Topçu 9 yıl önce

Mirim, değerli İsmail Hakkı Çalışkan hocamı çok güzel anlatmışsınız. Tebrik ederim. Bu vesile size ve değerli hocama sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Selamlar.

Avatar
Salih kaya 10 ay önce

İsmail Hakkı çalışkan hocamızın bugün vefat haberini aldık,Allah rahmet eylesin.ben torunun kayniyim.askerlik görevini Bayburt ilinde yaptım.ilk geldiğimde beni otobüsten aldı ,tertemiz kıyafeti ve sinek kaydı trasi ile.yemek yedirdikten sonra Çoruh nehri kıyısında çay içmeye geçtik .masaya 3 kişi oturduk 10 dakika sonra İsmail hocayı gören yanımıza geldi kalabalık gruba dönüştük.herkes İsmail hocayı dinliyor ve sevgileri gözlerinden okunuyordu insanların .o zmn anladım ki İsmail hoca herkes tarafından sevilen ,saygı gösterilen çok değerli bir kişilik.askerligim bitene kadar benimle çok ilgilendi ,evci izninine çıkardı geri dönüşlerde hep yanımda oldu ,cebime hep harçlık koydu,bende hakkı büyüktür.rabbim rahmetine kavuştursun

Yazı'ya Git