Müktesebat...

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferit Ocaklı 9 yıl önce

bir yazı ancak bu kadar güzel kaleme alınır tebrikler şair efe hiç bilenle bilmiyen bir olurmu hic kerbela ile dersim birlikde anılır mı.dersim dersim dersim ne ola eşkiya ayaklanması hepsi bu...

Avatar
Sevim Bozkurt Şahin 9 yıl önce

Tren geçti gidiyor. Bu günün gençleri gözünü bu iktidara açtı. Malesef gençlerimiz alternatifsiz bırakıldı. Geri dönüşü ,onarılması imkansız bir noktaya geldik.

Avatar
Kenan Niyazi Abdullahoğlu 9 yıl önce

Zevkle okudum. Muktesebat meselesi Tayyip beyle ilgili olsaydı itirazım olmayacaktı. Başbakan için yazdıkların ise biraz abartı içeriyor.O muktesebatı kuvvetli ama o backround üzerine inşa ettiği kulede bir sürü yamukluk var. Bilgi yeterli sentez veya karışım ,dolayısıyla hedef tartışmalı..yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz.

Avatar
mahir adıgüzel-avusturalya 9 yıl önce

aslında tarih iyi incelenirse,ışık ve yol,göstereceği aşikardır,dolayısıyla.sahabe-i kiram-
lar neden ve niçin,dünyanın her noktasında mevcut olmalarıdır,zira sahabe kavramı
bir ırk ve idoloji(izim)!,,değildir,,,yani,mutlak fikirdir.!!,bu itibarla,doğru eksen belli,
ne mutlu o yolu takip etmeye çalışanlara,saygı ile.

Avatar
"Müktesebatı sizden öğrenecek değiliz..." 9 yıl önce

Sayın Faruk Nafiz Kılıçalan Bey; iyi yazmışsınız hoş yazmışsınız lakin şu satırlar müktebatınızın genişliği noktasında bir açım vermiyor mu? "Hâkeza Mustafa Kemal ve dava arkadaşları, bir avuç sarıklı mücahit vatan evladına, yıkık dökük; orduları terhis edilmiş, tersaneleri yıkılmış, bilfiil işgal edilmiş 'Vatan'dan bakiye daracık bir alan üzerinde yeniden, küllenen ocaklarda yeniden bir meşale yakmak fikri 'vahiy'le olmamıştı.. Herhalde 'vahye' olan ilgi-bilgi ve vakıfîyet tezahürüdür. Allah'ın Kitabında müjdelenen bir Milleti kıyama kaldırma fikrine inanmış insanlardı.
" Bu milleti tarihi misyon ve vizyonundan söken zatlar vahyin hangi cihetine muhataptırlar? Musuru bukmuyın ama: "Müktesebatı sizden öğrenecek değiliz..."

Yazı'ya Git