‘Şeytan’, ayrıntılarda gizlidir…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMED RAŞİT BEG'E 10 yıl önce

BEN HER ZAMAN GURUR DUYDUĞUM BU MEMLEKET GAZETESİNİN SAHİBİ ÇOCUKLARI YAKINDAN TANIRIM. YÜREKLİ TEMİZ VE DÜRÜST ÇOCUKLARDIR. KEŞKE TANIDIĞIM HER BAYBURTLU ONLAR KADAR ANLAYIŞLI VE ONLAR KADAR HÜMANİST OLSA. BELLİKİ SENDE YÜREKLİ BİRİNE BENZİYORSUN. ŞİMDİ KÖŞE YAZISI BAŞKA BİRŞEY HABER BAŞKA BİRŞEY OLSA BİLE ŞU (Memlekette o kadar hak hukuk çiğneniyor, devletin kaynakları üç beş kişinin elinde har vurup harman savruluyor) DİYE YAZDIĞIN YERE ÇİĞNENEN HAK KUKUK VE SAVRULAN DEVLET KAYNAKLARI NELERMİŞ AYRICA YAZ. BENDE MERAK ETTİM. EĞER YAYINLAMAZSALAR GAZETENİN SAHİPLERİNİ UTANDIRACAKSIN SENDE YÜREKLİLİĞİNİ DAHA BİR İSPATLAMIŞ OLACAKSIN. HADİ BAKALIM GÖSTER KENDİNİ GÖRELİM SENİ.

Avatar
TARIK KILICASLAN 10 yıl önce

Egoist bir yazarın. doğru tespitlerde içeren ..yalnış yazısı..!

Avatar
esra e 10 yıl önce

İyi de bu adamlar yaptiklarini sana begendirmek zorunda degillerki engin bey sen neyin kafasindasin gereksiz yazar

Avatar
Ahmet 10 yıl önce

Duyurunun içeriğiyle değil şekliyle bu kadar ilgilenmeniz manidar. Öncelikle şunu sormak lazım. Bu güne kadar hangi belediye başkanı icraatlarını halka sordu. Cevap hiç biri ise Mete Memiş'i takdir etmek lazım. En azında niyet güzel. Bu siteye böyle bir yazı hiç yakışmamış. Ha bu arada ben edebiyatçı değilim, Engin Kaban yazımın şeklini şemalini eleştirmesin. Bir diğer soru; Engin Kaban siz Bayburt için ne yaptınız?

Avatar
1MÜCAHİT 10 yıl önce

Hay allahım ya ömrü hayaimda böyle gereksiz bir yazıyı uzata uzata dolandıra dolandıra anlatan bir yazar daha görmedim.
Maksat yazdım olsun ile iş yürümez az biraz ciddiyet

Avatar
Hocagiller :)) 10 yıl önce

Yazarın yazısı bencede uzun. Bu uzun yazıdaki doğru eleştiriyi okurken sıkılmadım değil. Buna eyvallahda yazarı eleştirenler ne ayak??! Kabahatlinin sesi gür çıkarmış.. Dedikodudan öteye geçmeyen bu yorumları yazanlar duyuruyu hazırlayanlar olmasın sakın :)) Ben başkana teşekkür ediyorum vatandaşın fikrini sorduğu için ve sosyal hesabını yönetenleride gözdengeçirmesini ayrıca tavsiye ediyorum. Sayın Başkan BAYBURT'u temsil ediyorsa onun hesabından yazı yazanların Türkçe öğrenmesini istemek hakkım.

Avatar
Ahmet Çağıldak 10 yıl önce

Engin bey siz kusura bakmayın. Bilirsiniz bizim hemşerilerimiz böyledir, doğruyu söyleyeni Bayburttan kovarlar. Siz ne kendini beğenmişlik ne hoyratlık etmişsiniz. Eğitimini aldığınız, yıllarınızı verdiğiniz bir alanda doğru ve güzel olanı incitici olmayan bir dille yazmışsınız.

Bunları okuyanlar ders alıp kendilerini geliştirip, yanlışlarını düzelteceklerine böyle ya alıngan ya da kırıcı davranıyorlar.

Oysa biliriz ki biçim özün aynasıdır. Bir şeyi önce biçimine bakarak değerlendiririz sonra içerikle ilgileniriz. Kaldı ki içerikte de hatalar var!

Bir yanlışın 1-2 gün içinde değil de 30-40 yıl sonra görülecek sonuçlarını bugünden eleştirmek böyle bir beladır. Ben bundan iki dönem önceki yerel yönetim yetkililerinin Çoruh’un iki kenarına yaptığı terek gibi duvarın yanlışlarını iyi niyetle memleketim adına eleştirdim diye duymadığım laf kalmadı. Şimdi çoğunluk benimle aynı fikirde ama iş işten geçti. Sonuçta yanlışı önceden göstermek yıldırımları çeker!

Onlara yine de iyi davranalım,

Avatar
Ahmet Çağıldak -2- 10 yıl önce

Onlara yine de iyi davranalım, onlar iyidir. Ben ümitliyim hem hoşgörülü olacaklar hem öğrenecekler hem de bizlerle uzlaşacaklar. Çünkü sonuçta bizi anlayacaklar. Siz ise küsmeyin hemşerilerimizi hoş görün, onlar da bizim mağdurlarımız, elbet yanlışları görecekler de bizim gözlerimiz görecek mi? Umarım.

Avatar
watandas riza 10 yıl önce

Merak ediyorumda bu engin kaban bey bayburt için ne yapmis şimdiye kadar ne kari olmuş bayburt icin

Avatar
naci özkaya 10 yıl önce

:)

Avatar
bayburt 10 yıl önce

emre kiki hazırlamış olabilir :)

Avatar
serdar şentürk 10 yıl önce

Bende Engin beye şunu sormak istiyorum.duyuru ile ilgili metin veya imla her neyse hata tespitlerine baktığımızda 2x2= 4etmesi gibi kabak gibi ortada ama sizin kalkıpta bir yazar olarak bunlar üzerinde eleştiri yapmanız Bayburt gibi bir yerde hiçde gereki birşey olmadığını düşünüyorum normal bir vatandaş olarak Bayburtlu olarak yazılan hatalıda olsa o dilin veya imlanın bana daha yakın ve sıcak geldiğini düşünüyorum.Şuanda yazdığım bu yazı gibi. Hatalar açısından. İkincisi iceriği eleştirmişsiniz vatandaş önerisini nasıl yapacak yada vatandaşın önerisini gereksiz görmüşsünüz ama farkındamısınız bir öneride bulunmuşsunuz hemde çok güzel bir öneri sunulacak projelerin oylanması gibi. Bakın buda bir öneri değilmi

Avatar
serdar karaoğlu 10 yıl önce

bir sürü yorum yazdım. Gönderemeden sayfa kendini yeniledi. Mevcut haber sayfasında yenileme neden olur ki? sadece index de yenileme olması gerekir.
Bahsedildiği üzere bir sürü imla hataları olmasına rağmen haber başlığı olmamış bence.
Önerisi ise dikkate alınacak kadar değerli bencede.
Uzman kişilere projeler yaptırılarak bu projeler oylanılsa daha mantıklı olur.

Avatar
mahmut kerimgiller 10 yıl önce

Ne kadar bos bir yazi nelerle ugrasiyorlar kendini gazeteci sanan bu adamlar yok neymiş bu boyle yazilmasmis boyle denilmezmis sen amaca bak yerini buluyorumu adam vatandasin görüşüne başvurmuş engin efendi boyle olmaz demiş yav he he tamam sensen

Avatar
metin kaykin 10 yıl önce

Haber çok gereksiz bayburt postasi ki ödüllü bir site yakismamis yayin seklinize, bizim memleketimizin ve gazetecilerimizin sorunları böyle basit şeyler olmamali

Avatar
muhittin niyaziogul 10 yıl önce

Haberi okudum bu haberde bir acayiplik var sanki belediyeden bir beklenti varmis beklenti yerine gelmemiş onun için saldiriya geçilerek kendini kanıtlamaya calismis yazar ben bunlarda biliyorum haberiniz olsun der gibi

Avatar
ahmet maranki 10 yıl önce

Masallah artik bu haberle yilin en iyi haber sitesi ödülünü alirsiniz çok büyük bir basariya imza atmissiniz engin beyde ödulunuzu parlatir tozunu falan alir boş bos yazılar yazmak yerine

Avatar
Vildan69 10 yıl önce

Milliyetçi olan siz bayburt postasi ve sosyal medyada tc engin kaban yazip kendini ulusalci laik entelektüel sanan adamlar muhalefet yapacaksanız adam gibi yapin gereksiz haberler yapmanin lüzumu yok hele murat bey size hic yakistiramadim her zaman yaptiginiz haberleri begenmisimdir ama bu haber kalitenizi düşürmüş gereksiz bir haber

Avatar
mine 10 yıl önce

Simdi düşünün ki başkan facesine soyle yazdi cumhuriyet caddesini deyiştürecük nasip değiştürmemizi istirsizse yollayın bene ben oğuram buna ne haber yapacaktiniz ben diyim başkan vatandaşlardan bayburtluca yardim istedi . ama bu rengini gözüm tutmadi

Avatar
ayla 10 yıl önce

Herhalde bu adam başkandan iş istedi başkan iş vermeyince bak ben neler neler biliyorum beni kacirdin dedi bu yaziyla

Avatar
komedi zinciri 10 yıl önce

başkanın çağrısı yazarın yazısı ve yorumcuların çirkefliği.....komiksiniz vesselam

Avatar
GENÇLER 10 yıl önce

BAŞKANIN ÇALIŞMALARI ENGELLENMEK İSTENMEKTEDİR.YÜRÜ BAŞKANIM BAYBURT ARKANDADIR

Avatar
yiğidi öldür hakkını yeme 10 yıl önce

Kınıyorum sizi , başkan beye ben oy vermedim ama vermediğime pişmanım, bu kadar alçak gönüllü birisine böyle saçma bi eleştiri çok anlamsız..

Avatar
Mehmed Raşit 10 yıl önce

Bir lafa bakarım söz mü diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!! Görende zannedecek ki Allah'ın kanunları ihlal ediliyor... Memlekette o kadar hak hukuk çiğneniyor, devletin kaynakları üç beş kişinin elinde har vurup harman savruluyor siz kalkımış nelerle uğraşıyorsunuz. Tabi bunları haber yapmaya korkuyorsunuz elinize geçen üç kuruş ilan parasından oluruz diye... yayınladığınız yazıyla duyuruyu hazırlayanı değil, kendinizi basitleştirmişsiniz...

Avatar
De get Bayburt 3 yıl önce

Yazınızın sonuç bölümünde söylediğiniz gibi:İlgililere ve yazımızdan ötürü kendini muhatap hisseden her kişiye, sözlerimizin her daim ‘Bayburt aşkı ile yazıldığını, ısrarla ve samimiyetle hatırlatmak isteriz' sözünüz ile söz söylememize gerek yok sanırım.Ayrıca Engin Kaban google yazın adının Bayburt fotoğrafları ile anılmasını,memleketimizin tanıtılmasında önemli bir isim olduğunu akademisyen yönü ile de yazılarını okuyabiliriz...Teşekkrüler engin bey..

Yazı'ya Git