Komprador aydın hastalığı

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt günlüğü 10 yıl önce

kompratör aydın deyimini ilk kez okudum, malesef batlı aydın tipini çok güzel izah ediyor. işbirlikçi aydınlar.

Avatar
İldeniz Kutlutöre 10 yıl önce

Bir de dönek, yanar-döner aydın tipi var, önce Türk Milliyetçisidir bu tip Aydıncıklar, sonra çıkarın ve ikbalin adresi değişince, program yaptıkları Tuncay Özkan'ın "ulusalcı" TV kanalından önce Bahçeli'nin danışmanlığına, sonra RTE'nin "akil"liğine uçarlar, sonra da "batıcı" aydın diye, bu ülkeyi kuran, bedeller ödeyen, anti-emperyalist kahramanlara asılsız suçlamalar yöneltip beyin bulandırırlar. Bunların Ali Kemal'den, Ref'i Cevat'tan farkları yoktur.

Avatar
bülent bilgeoğlu 10 yıl önce

ankarada bir bayburtlu burokrat,ne güzel,yeni vazifesinde başarılar dileyerek,bir istirhamı
mız olacak,g.haneli burokratlar gibi,Bayburta sahip çıkınız,Bayburtu unutmayınız"hak
ettiği "porelere yardımcı olunuz"lütfen sn vedat hoca,saygılar.

Avatar
İldeniz Kutlutöre @bülent bilgeoğlu 10 yıl önce

Makam ve mevkii sahibi olmak için kırk boyaya boyanandan Bayburt'a hayır gelmez, ülkeye hayrı olmayanın Bayburt'a ne hayrı olacak? Barış Süreci denilen Kürdistan Kurma sürecinin aktörlerinden biri, şimdi de Ermeni Mahcupyan'la beraber başbakanlık danışmanı... Bayburt bu kişileri ne zaman defedecek başından?

Yazı'ya Git