Örtünme Özgürlüğü

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İldeniz Kutlutöre 10 yıl önce

Benim inandığım Allah, yarattığı en güzel varlıklar olan kadınların, saçlarını düşman ilan etmez. Örtünme ile ilgili Nur ve Ahzap surelerindeki o iki ayetin nüzul sebeplerine bakmadan, kadınları zapturapt altına almak için yorumlar yapıldı, şimdi de dayatmalar... Şu hale bakınız, kadının dudağı, yanağı, kaşı, gözü değil de saçı "fitneye sebep olduğu için" örtülmeliymiş... Işid ve Taliban zihniyeti bu...

Avatar
Safak Güngör 10 yıl önce

Yazının içerisine siyaset sokmadan konuyu ele almış olsaydınız konunun başlığındaki amaca yönelik bir yazı olduğu anlatan bir yazı olurdu. Fakat CHP ile başlayıp devam edince yazının siyasi bi ÇIKAR kazanım peşinde olduğunuz sonucu çıkmaktadır. "Madem konuya siyaseten yaklaştınız o zaman insanların GÜNAH İŞLEME ÖZGÜRLÜĞÜ (AKP vekilin ifadesi) olduğu sözünden yola çıkarak bırakın insanlar günah işlesin." NOT: Ahlak kuralları içerisinde olmak kaydıyla kıyafet özgürlüğünden yanayım.

Yazı'ya Git