Bayburt Futbol Direktörü

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAVAŞ KARABULUT 10 yıl önce

Allahtan Rahmet diliyorum. Spor adına bizlere bıraktığı her şey için minnet ve şükranlarımı sunuyorum.Böyle değerlerin yaşarken kıymetini bilmemiz lazım.

Avatar
drskoksal 10 yıl önce

zevkle okudum, yazının altında ısrarla isim aradım, İslam Çupi mi yazmış diye...

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

H.Osman amcamızın yenilmemize getirmiş olduğu yorum zekice ve mizah dolu TÜRK ORDUSUNA YENİLDİK, KİM YENEBİLMİŞ Kİ tek kelime harika diyorum....H.Osman Okutmuş amcamız başta olmak üzere ,aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet diliyorum....Mekanları cennet olsun...

Avatar
Ertuğrul HAŞLAK 9 yıl önce

sevgili kenan abi hani derler ya gün ola hayali cihana değer geçmişteki hatirani öyle güzel kaleme almiş anlatmişsin ki saydiğin bir çok büyüğümüzü tanimasak bile hayal edebiliyoruz ölenlerine rahmet kalanlara sağlikli ömürüler diliyorum. kal sağlicakla

Avatar
ali kılıç 10 yıl önce

Amin Cùmlesine

Avatar
ALİ RIZA ACI 10 yıl önce

Çok zekice ve nükteli bir cevap, bizleri yansıtmış :) Ama Kenan abi ben şu FUTBOL DİREKTÖRÜ olayına daha çok güldüm, Fatih kıskanmasın şimdi :)

Yazı'ya Git