Mehmet Ergül, Müftü Begim (Hafızai Beşer'den)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuran Güler 10 yıl önce

Syn Mehmet Ergül hocam orta okulda bize matematik dersine gelirdi.Deyme matematikçiler onun kadar güzel ders anlatamazdı. Kişiliği ve oğrenciye davranışı ayrı bir takdir konusudur.
Bir oğrencisi olarak kendisini herzaman minnet ve saygı ile anarım.
Tekrar saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Nuran Güler 10 yıl önce

Işıklar içinde yatsın çok üzüldüm. Onun gibi değerler çok zor yetişiyor.

Avatar
Ömer Aydin 10 yıl önce

Sahsen sizleri tanimam,yakinen bir muhabbetimiz dahi olmamistir.Yalniz bu vefali davranisiniz icin size cok tesekkür ederim.
Eskiden bpyüklerimizle oturup muhabbet etmeye cok bayilirdim.Yanlarina sokulur bir sorucuk sordugun zaman bütün hayat hikayelerini,savas yillarini,maddi sikintilarini,yasantilarini öyle güzel anlatirlardi ki;agzimiz acik haytetle dinlerdik.
Bir an sizde Mehmet Ergül (Begim) Hocaefendiyi anlatirken cok eski anilarim tazelendi,Allah sizlerden de razi olsun.

Avatar
Ömer Aydın 10 yıl önce

Ben aslen Gümüshaneliyim,uzun yillardir da yurt disinda yasamaktayim.Asagi yukari bütün aile dostlarim Bayburtlu arkadaslarimdan olusur.Öyle insanlar arasinda ayirim yapmam,yeter ki edebiyle hareket eden insan olsun.Yalniz neden Bayburtlular denilince iste bunu gencligimde dinledigim,muhabbetlerinden zevk aldigim eski Bayburtlulara borcluyum.
Yinede Bayburtlu Hemserilerim bana kizmasinlar,alinmasinlar amma lakin ekenomik yönden zengin olan Bayburtlularda o güzelim vefa,sevgi,saygi,hürmet kalmadi Begimmm...
Bayburtun eski yasayan Bpyükleri gezer Kütüphane gibiydiler Begim.Onlarla muhabbetin ne sonu geliyordu,nede zaman bu kadar hizla akmis farkina bile varilmiyordu.
Mevla toplumumuzda Mehmet Ergül (Begim) gibi hocaefendilerin sayisini artirsin,mekanini cennet eylesin.Bizlerede onlar gibi yasamayi,insana insan gibi muamelat yapmayi nasip eylesin.

Yazı'ya Git