Dr. Sinan Köksal (Hafızai Beşer)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tuncay aydin 10 yıl önce

Böyle bir başhekim ile çalıştığım için çok mutluyum

Avatar
Murat Şahin 10 yıl önce

Sinan hocamla çalışmanın ayrıcalık olduğunu o gittikten sonra daha iyi anladık. endi adıma çok şey öğrendim kendisinden.

Avatar
Muhammed kalka 10 yıl önce

ilk yorum yapıtıım. doktor sinan beyin adını görünce yazıyı okudum. aynısın Almanyada yaşadım. 2003de masadan kalhamaz diyen anamı ameliuyat emediler yazın bayburtda Sinan bey ameliyat etti. Allah razı olsun anam halan duva eder durur

Avatar
la edri 10 yıl önce

ne yapip ettiler bu değerli hekimimizi bayburttan aldılar..

Avatar
Zennure Kaya 10 yıl önce

Allah ondan razı olsun, annemi kötü hastalıktan ameliyat etti 19 senedir anam biziminen, istanbulun doktorları 2 sene yaşamaz demişlerdi.bayburdun hastanesini hastane etti.

Avatar
kale bayburt 10 yıl önce

Bayburt hizmet edenleri unutmaz. Doktor Sinan beyin hastanemize ve bayburta çok hizmeti verdır.

Avatar
Arslan Gürer 10 yıl önce

Tıp alanında idare anlamında başarılı olmus eyvallahta siyasete cok mudahil oluyor mesleğiyle daha guzeldir Sinan KÖKSAL. .

Avatar
bayburtlu 10 yıl önce

çok güzel özetlemişsiniz ancak yazınızda da ifade ettiğiniz gibi Sinan beyin başhekimlik yaptığı dönemde Bayburta yaşamamışsınız. Bayburtta yaşamadığınız için de yaptığı ameliyata göre bıçak parasının raiç bedelinin kaç mark olduğunu bilmiyorsunuz kıymetli abim. En küçük ameliyat 100 marktı malesef. Hülasai kelam Bayburtta cukkayı doldurdu ve gitti

Avatar
ELİF TÜRKÇAKAR 6 yıl önce

BAYBURTTA MEMUR İKEN SİNAN BEYİ TANIDIM. ANNEM TİROİD KANSERİ İDİ KAYSERİDEN GETİRTİP BAYBURT DEVLET HASTANESİNDE AMELİYAT ETTİRMİŞTİM ANNEM 17 SENEDİR SAĞLIĞI YERİNDE. BAYBURT ÇOK ÖNEMLİ BİR DEĞERİNİ KAYBETMİŞ.

Avatar
Kadir Seçen 4 yıl önce

hocaların hocası adam gibi adam bayburt onu çok özledi.

Yazı'ya Git