Uluslararası Turizm Fuarı ve Bayburt Destinasyonu

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir düşünce 10 yıl önce

Engin bey, “Yapılan tüm etkinlikler siyasi ve popüler kaygıdan, eyleş ve israftan, vasattan ve hakkını verememekten öteye geçemeyecektir maalesef…” sözlerinizi dikkate alarak eleştirdikleriniz ile birlikte sizi ve aynı düşünceye sahip hemşehrilerimi de ben eleştirmek istiyorum. Fuarı gezmediğim için yapılan tanıtım hakkında fikir beyan edemeyeceğim. Zaten derdim fuar yada fuarda tanıtılan Bayburt değil. Şimdi ‘iyiyi ve güzeli kim istemez’ felsefesinden hareketle, velev ki, çok arzu ettiğinizin ta kendisi bir stant kuruldu ve müthiş bir tanıtım yapıldı. Peki bu tanıtım; ilgilisini, meraklısını nereye götürecek? Götüreceği yer acaba tanıtıldığı kadar ilgilisini ve meraklısını cezp edecek bir konumda mı? Aksi halde böyle bir tanıtım gerçekleştiğinde; bunun karakteristik özellikleri tahrip edilmiş bir şehrin kendini mahcup edecek duruma düşürülmesinden öte bir anlamı olmayacak. Bu yüzden eleştiriye sanırım daha doğru bir yerden başlamak gerekiyor.

Avatar
Grsncill 10 yıl önce

Yapıcı eleştiriler her zaman insanı geliştiren eksiğini görüp gidermesini sağlayan eleştiridir. Engin beyin eleştirileri iyi ama bu ve bundan önceki İzmir fuarından önce yayın yaptığı yazdığı bu sayfalardan yapılacaklar veya yapılması gerekenler hakkında yazı yazabilirdi.İlgili kişilerle irtibat kurup düşüncelerini belirtebilirdi.Taşın altına elini koyup uğraşabilirdi. Bir emek sarfedip buraya gelen, tanıtımı yapmaya çalışanlara eleştiri değil teşekkür etmeliydi diye düşünüyorum. Birlik böyle oluşur. Stand eksikleri olabilir ama çok güzeldi. Gelenlere ilgi gösterenlere teşekkür ederim. Bundan sonraki Fuarlarda ne yapmalıyız bunu adımlarını şimdiden atmalı düşüncelerimizi ilgililerle paylaşmalıyız.

Avatar
İroni 10 yıl önce

Yazar standı eleştirmiş, peşine bir yorumcu arkadaşımızda tanıtımı yapılan Bayburt'un durumunu arz etmiş, onun peşine başka bir yorumcuda her iki durumdan sorumlu olanlar için teşekkür bekliyor :)) Galiba kimse kimseyi okumamış.

Avatar
gerçek Bayburtlu 10 yıl önce

cıcığ üstüsü yırtmayın*baksı müzesi* yüz üzerinden, yüz puan.!.öyle değilmi.!!
*Bayburtu dünyaya tanıttı.!,tebrikler.

Avatar
bayburtlu-siteler-ank 10 yıl önce

500 yıllık *ziyaret yılanları(çıpkınıs)köyünde,mayıs-haziran ayında,doğal tedavi ediyordu,malesef yasak getiridi,bu işlemler bayburta ihanettir,sağlık bakanlığından
onay alınabilirdi,dünyada ve Türkiyede*arı*balık*sülük ile tedavi olunuyorda?,neden
bu doğal işlem olmadı,neden.yetkilileri göreve çağrıyoruz.

Yazı'ya Git