“Bayburt değişirse dünya değişir!”

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berkin Keskin 10 yıl önce

Ahmet Abicim,

Onurlu bir yazı olmuş, gurur duydum, onur duydum sizi tanıdığım için.

Avatar
VARDAR Özer 10 yıl önce

Ahmet abi, bu güzel yazın için sana çok teşekkür ediyorum, sanki kalbimi okumuşsun, o kadar rahatladım ki, sanki yılların günahı bir nebzede olsun üstümden kalktı. Bu hür düşünce ile konuşmak ve doğruları anlatmak ancak ve ancak gerçekten inanan insanların vicdanının sesidir. Ama bir gerçek var ki Çoruh ne zaman ters akarsa Bayburtlu da o zaman değişir. Selam.

Avatar
Erol 10 yıl önce

Maalesef... :((

Avatar
Keriman Tevhit Ertuğrul 10 yıl önce

Yazınızı okudum. İzninizle yazınızın altına imzamı atarım. Bazen bir şeyler yazar paylaşırım. Bayburtlu olarak çok üzülüyorum... Bir şeyler yapılması gerektiğine inanıyorum. KADININ ADI yok! Halalarım 85- 86 yaşındalar. Bayburt'un ilk kadın memurlarındandı. (Kız Enstitüsü mezunları.) Çok geri kaldık çok. Keriman Tevhit Ertuğrul, Emekli Öğretmen (66), Eskişehir

Avatar
Hayati Okumuş 10 yıl önce

Hocam dünya değişir Bayburtlu değişmez.

Avatar
S. 10 yıl önce

Doğru söze ne söylenir ki !

Avatar
Suat Köse 10 yıl önce

Sevgili kardeşim, yazınızdaki tespitler doğru olmakla beraber birazda eksik olduğu kanaatindeyim. Bu yazıda Bayburt'u asla terketmeyen hemşehrilerimizi eleştirmissiniz. Peki maddi durumu biraz düzelince, biraz kitap okuyup mürekkep yalayınca veya siyaseten bir yerlere gelince o memleketi terkeyleyen hemşehrilerimizin hiç mi günahı yok? Bir zamanlar 3 sineması olan o memlekette şimdilerde bir sinemanın bile olmaması Bayburtluların gittikçe içine kapanıp geriye gittiğinin mi göstergesidir? Yoksa onlardan bu tür eğlenceleri mahrum edenlerin mi vebalidir? Ben hala Bayburtlu olmaktan gurur duyuyorum. Göğsümü gere gere diyorum hem de. Varsın bir şeylerim eksik olsun. Ama vatana bayrağa dinime sadakatimi kimse sorgulamasın. Elbet bir gün bizleri yönetenlerde' biz bu Bayburt'a haksızlık yapıyoruz' deme erdemini göstereceklerdir.

Avatar
Demokrat Bayburt 10 yıl önce

Kaleminize sağlık.

Avatar
YILDIZ 69 10 yıl önce

İLİM VE SERMAYENİN GÖÇETTİĞİ YERDE DEĞİŞİM MÜMKÜNMÜ.ULAŞIMI ZOR İKLİMİ ZOR İNSANI ZOR 1600 H RAKIMDA BİR GÜLLE YAZ GELMİYOR.

Avatar
Ufuk Çelik 10 yıl önce

Abi bana her gün kızıyorlar bırak bir kere de sana kızsınlar. Bayburt'ta yaşayan kara ödül vermek lazım ve ben onları suçlamıyorum. Asıl daha vahimi Bayburt dışındakiler, selamlar.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Ahmet bey sadece Bayburt'un değil tüm insanlık için en kötü şey cehalettir. Peygamber efendimizin geldiği dönem cahiliye dönemi diye adlandırılmıyor mu zaten? Bu yazınızı yine çok az kişi okuyacak ve zaten okuyanlar bu kategoride olmayanlar. Bence bu konuya daha fazla değinmek lazım sadece yazı ile olmamalı. Teşekkürler.

Avatar
Hasan Ümit Yeğinoğlu 10 yıl önce

Yüreğine kalemine sağlık sevgilerimle

Avatar
Birisi 10 yıl önce

Ahmet bey,"medine vesikasını"açarmısın? Ona göre yorum yapalım. (lütfen)

Avatar
Ümit Varol 10 yıl önce

Bayburt son elli yıl içerisinde *kültür ve türizm bakanlığı yapmış olan,iki tane mühteşem Bayburtlu bakan vardı sn N.Kemal Zeybek ile A.Oktay Güner. Ankara'dan Bayburt'a neler yapılmış veya yapılmamış?
(Ülkü Güney beyde, iç işleri bakanı) gerekçeli kararları açıklarmısın Ahmet bey?

Avatar
Müşteba Şerifzade-ingiltere 10 yıl önce

Tarihi bilenlere, ışık ve yol gösterir, bilmeyenler için ne yaşam nede edebiyat olur.
hatırlatma:tescil edilmiş kitaplar okunmalı. (ilk emir oku!) esen kalınız.

Avatar
Musa Yarar 10 yıl önce

Sizin gibi dusunen insanlarin olmasi Bayburt icin halen yasama sansi oldugunu gosterir; yoksa sizin de dediginiz gibi, herkesin ayni dusundugu, hatta dusunmenin bile hor goruldugu ve dislandigi bir BAYBURT`un gelecegi yoktur; ha var ha yok !

Avatar
Müşteba Şerifzade-ingiltere 10 yıl önce

Yorum devamı: Bayburt'ta o tarihte 4 tane üniversitenin olmasıdır. Henüz o dönem istanbul feth edilmemişti, ne kaderki bügün istanbulda 40 yakın üniversite var sn rektör. Bayburtun tanıtımı ve kalkınması adına kimlik-kütük yapılmalı, şarttır. Zira ışık ve yol gösterecektir saygılar.

Yazı'ya Git