‘Bayburt 2040’; ‘kiç’ bir kent tasviri…

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sümeyya 10 yıl önce

Engin bey, yazınızın içeriğinin anlaşılacağına dair ciddi şüphelerim var! Yine de sizlerin ve Bayburt Postası'nın inatçı gayretini umutla takip ediyor, teşekkür ediyorum.

Avatar
Turan yılmaz 10 yıl önce

Bilmem kaç yılında Bayburt böyle olursa öpüp başınıza koyun. nerde o güzel günler? beğenmiyor olmanız bence garip

Avatar
Emir Bayram 10 yıl önce

Betonların işte böyle boyuna uçup gitmesini gelişmişlik sanıyorlar. Önce fotoğrafa bakıp sonra yazınızı okuyanlar fotoğrafı beğendiği için bir daha düşünmüştür. :))

Avatar
Kaan Eraslan 10 yıl önce

Yazar teşbih yapmış anlamamana mana veremedim!

Avatar
Durdu KARADENİZ 10 yıl önce

Sayın Kaban 2040 yılında Bayburt nasıl olur bilemiyoruz ancak yazınızda belirttiğiniz "oysa Bayburt'a yapılacak en güzel hizmet, onu, kendi doğal haliyle, tipik bir Anadolu kenti olarak korumaktan geçiyor" cümlenize yürekten katılıyorum. Teşekkürler.

Avatar
Vahdet Bilginoğlu 10 yıl önce

Gayrette inatçı!Anlayamadım ama şu muhakkak ki, bayburtun değerlerini anlamak ve değerlendirmek adına ne yapıldı, tarih ve kültür,ü öğrenmek,geleceğe"ışık ve yol" gösterir! bu itibarla gelişmiş ülkeler geleceğin hesabını yaparken, doğal ve antiklerden "ilham alıyorlar" bayburtta bu formatlar var. yeterki araştırma olsun esenlikler dileği ile

Avatar
Erol 10 yıl önce

Yazıya bak yorumlara bak. ilginç :))

Avatar
De get Bayburt 3 yıl önce

Kişinin gücü, günün birinde tükenir, ama bilgi yaşar. Bilginin ışığı, kapalı gözlerden bile içeri sızar, aydınlığa kavuşturur.

Şeyh Edebali Sözleri
Fotoğrafa bakınca neyi görüyorsun bence bu soruyu sormak gerekli! bence senin fotoğraflarında anlattığın yazı yazmaya dahi gerek duyulmayan Bayburt 'a hiç benzemiyor Engin bey

Avatar
De get Bayburt 3 yıl önce

İşte Bayburt için yapılan en değerli eleştiri olduğunu düşünmekteyim.Teşekkürler Engin bey.

Yazı'ya Git