‘Gezi’ zamanı niye saklandık?

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çiğdem Keskin Tanrıöver 10 yıl önce

ağzina kalemi̇ne sağlik bu kadar güzel anlatilirdi bayburtumuzun ve bayburtlularin durumu

Avatar
Banu Burak Gökçek 10 yıl önce

Türkiye'nin en iyi boksörleri, dünya bilek şampiyonları bile yeter aslında hepsine ama :)) Yüregine saglık Kürşat Okutmuş.

Avatar
Sefa 10 yıl önce

...

Avatar
Sevgi Kızıltan Gungor 10 yıl önce

Yuregıne, agzına, kalemıne saglık...insallah bırılerı sesımızı duyar!!!

Avatar
Serkan PEKMEZCİ 10 yıl önce

ağzına,yüreğine,kalemine sağlık kardeşim!

Avatar
bayburtlu 10 yıl önce

Maalesef ki öyle garibim Memleketim ama suç yine bizde

Avatar
fatih özcan 10 yıl önce

kalemin ucu keskin, kesecek adam yok, bağıracağız, sesimizin oktavı yüksek duyacak zatı muhteremler yok..ammma bu yürekler bir coştu mu önünde duracak ,durduracak bent yok..!! sağol kürşat.....

Avatar
HANEFİ KOÇYİĞİT @bayburtlu 10 yıl önce

kalemine,yüreğine sağlik tbrkler

Avatar
Baki Tosun. 10 yıl önce

bayburtlunun naza gelip gelmeyeceği de tartışılır oldu ama yine de mükemmel bir makale eline yüreğine sağlık kürşat bey.

Avatar
mümtaz erol 10 yıl önce

keyifli bir yazıydı,

Avatar
tebrikler 10 yıl önce

tebrikler

Avatar
ALİ KURT 10 yıl önce

Yüreğine bi̇leği̇ne sağlik değerli̇ hemşeri̇m. Bayburt sizler gibi değerlerine sahip çıktığı gün bu makus talih muhakkak ki değişecektir. Rabbim yar ve yardımcınız olsun...

Avatar
Hayrullah Yılmaztürk 10 yıl önce

Çok güzel bir yazı, eline emeğine sağlık.

Avatar
Bünyamin Seymen 10 yıl önce

Kardeşım senide kovmasınlar köyden. Yüreğine sağlık.

Avatar
Ahmet Çağıldak 10 yıl önce

Saygıdeğer Kürşat Okutmuş, sizinle aynı kültür coğrafyasından beslenmiş olmakla gurur duyuyorum. Yazınızın etkileyiciliği müthiş, öğreticiliği ve okunurluğu çok iyi. Aile kökleriniz çok değerli bir çınar yetiştirmiş. Sizi içtenlikle kutluyorum. Yalnız dilinizin keskinliği, konumunuz nedeniyle haklı olarak, bu erozyonun asıl sorumlusu hemşerilerimize gelince kesmez oluyor! Sizi anlıyor, tekrar kutluyor, geleceğinizde büyük başarılar diliyorum.

Avatar
Mehmet Yaşar 10 yıl önce

Gezi olaylarına destek vermeyen ile devlet destek verse. Ama nasılsa bayburt çantada keklik!

Avatar
Adnan Türkmenli 10 yıl önce

Muhteşem tespit... Söylemek isteyipde söyleyemediğimizi sen sırasıyla söylemişsin... Seni kutluyorum... Bende bazen kendi kendime soruyorum... Acaba biz bu vatanı, devleti, milleti, bayrağı, sancağı, dinimizi çok sevmekle, birilerine yanlış mesaj mı veriyoruz! Yoksa onlar mı bizi yanlış anlıyor? Bizi güdülmesi gerekenlerin en başına mı koyuyorlar? Ne yapalım? Çare ne? Düşünüyorum, bir türlü içinden çıkamıyorum... Sevgi ve saygılarımla...

Avatar
Emrah 10 yıl önce

Güzel, gerçek, acı, trajedik.. Gülsek mi ağlasak mı? Ellerine sağlık, çok güzel tanıtmışsınız, saygılar :)

Avatar
Çinimaçin Kafeterya 10 yıl önce

Tebrikler güzel abim.. Kalemine, yüreğine sağlık; gönlün var olsun. Sanırım Bayburt bir de bu güzel, oturaklı, absürt bi tabir olacak belki ama tam da kapaklık! Yazınla duyulacak .. :)

Avatar
Asri 10 yıl önce

Hocam herkesin diline gelip, kelimelere dökemediğini satır satır yazmışsınız. Kaleminize, yüreğinize sağlık.

Avatar
Emre YILMAZ 10 yıl önce

DAHA NASIL ANLATILABİLİRDİ Kİ? YÜREĞİNE SAĞLIK

Avatar
Yukarı Kırzı 10 yıl önce

Bayburt candir can :)

Avatar
Mustafa Zaimoğlu 10 yıl önce

Yüreğinize sağlık, ne güzel anlatmışsınız...

Avatar
özkan 10 yıl önce

kalemine sağlık kürşat hocam gerçekten bayburtun sorunlarını çok güzel dile getirmişsın .. bence bizim sucumuz ne biliyomuzun gönülden sevmek karşılıksız bağlanmak bayburtlu sevdi ama sevdiği de başkasına aşık mesele bu saygılarımla

Avatar
Kadir Temür 10 yıl önce

2 Yıl önce Başbakan Yardımcısı Sn. Bekir Bozdağ ile Bayburt'ta iftardan sonra çay sohbetinde beraber olduk. Hz. Abdülvehhab Gazi'yi ziyaret etmiş, dernek yöneticisi olarak dedi ki, Abdülvehhab Gazi'den bahseder misin? Dedim ki Sn. Bakanım Abdülvehhab Gazi hem sahabedir, hem de peçenek Türklerindendir deyince inanmadı. Arkasından danışmanına sordu, danışmanı cevaben, Sn. Bakanım Peygamberimizin 5 komiteden bir tanesi Türk çadırı dedi. Dolayısıyla, gerçekler ortaya çıktı.

Avatar
Kadir Temür 10 yıl önce

Bu itibarla Sn. Başbakan Bayburt'a gelmişti, kendisine hoş geldin dedikten sonra Sn. Başbakanımız, İstanbul'da türbesi bulunan Eyüp Sultan'ın gönüldaşı, Abdülvehhab Gazi Türbesi bakımsız dedim, arkasından Sn. Başbakan talimatı ile Hz. Abdülvehhab Gazi'nin türbesi onarım ve yapılanmaya başladı, şu ana kadar 200 Bin TL harcandı, muhtemelen bu yılda 4oo Bin TL yatırım yapılacak.

Avatar
Kadir Temür 10 yıl önce

Türkiye'mize müjde: Hoca Ahmet Yesevi ve Hacı Bektaşı Veli'nin soyu ve boyu (atası) "Hz. Ali r.a. oğlu" Hz. Muhammet Hanefidir. Türbesi (makamı) Bayburt'ta. Saygı ile. Eyüp Sultan Bayburt Derneği - Bayburt Temsilciliği Kaynak: Evl. çel. sey. 1.ci. kitap sayfa 38 (yapı kredi yay) 1996 ist.

Avatar
Kadir Temür 10 yıl önce

Hz. Abdülvehhab Gazi'nin türbesinin yapılması için talimat veren Sn. Başbakana ve emeği olan bütün yetkililere teşekkür ederim.

Avatar
Kadir Temür 10 yıl önce

Son yorum: Kürşad kardeşim, şirin Bayburtumuzun problemleri için, başta STK' ve diğerleri her ay bir araya gelmeli, istişare yapmalı. Eğer Bayburt'u seviyorsak, dolayısıyla güzel projeler üretilir. (Örnek; demiryolu projesi) Allah'a emanet olunuz.

Avatar
Aydın EKŞİOĞLU 10 yıl önce

Kalemine yüreğine sağlık Kürşat kardeşim. Daha ne kadar sessiz kalacak bu millet bilmiyorum. Bayburt halkı olarak en büyük protesto sandığa gitmemek olur diye düşünüyorum.

Avatar
Hasan Gümüş 10 yıl önce

Kardeşimi yürekten tebrik eder, bu memleketin sorunlarını ve sıkıntılarını korkmadan, kıvırtmadan yazdığı için kendisine teşekkürü bir borç bilirim. Bir şey eklemek isterim, bu memlekete gelen memurların bu memleketi beğenmemesi benim çok zoruma gider, beğenmedikleri soğuk olsa amenna, bizleri beğenmiyorlar. Neyse sahibi olmayan Bayburt'um!

Avatar
Bayburt Yaşatma Tanıtma Platformu - İst 10 yıl önce

Atasözü: Bir kent düştüğü yerden kalkar! gerçekten öyle, dolayısıyla Kadir Temür'e katılıyoruz. Kürşat bey yorumunuz güzel, tebrikler.

Avatar
Bayburt Tanıtma Yaşatma Platformu - İst 10 yıl önce

Alemi dimdik güzelce duruyor saat kule..
Bir ah çekerek kalplerin derinliklerinden,
Ve tüm ihtişamı ile"üç hisarlı kale..
Selamlaşıyorlar sessizce gecelerde.

Karadeniz asya kestirme kolu..
Meğer iz tarihi ipek yolu,
İnşallah döşenir demir rayı
Tren sevdamız, arzular dillerde.

"sılaya selam"

Avatar
Fatih @Bayburt Tanıtma Yaşatma Platformu - İst 10 yıl önce

Gerçekten tebrik ediyorum. Güzel tespiler bunlar. Ancak, bunların bir kısmını zaman zaman ifade eden kurucu rektör Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğluna yalan yanlış karalama kampanyalarına niye destek verdin acaba? Samimi olduğun konusunda şüphelerim var. Nabza göre şerbet verme...

Avatar
BAYBURT TANITMA YAŞATMA PLATFORMU 10 yıl önce

sn fatih bey,atanmışlar,a saygımız var,ammavelakin,bayburtlular ne yapmalı,yani s.t.k
biraraya gelmeli proje üretmeli,tıpkı gümüşhane ve giresun,lular gibi.!,öyle değilmi.?

Avatar
Hasan Ümit Yeğinoğlu 10 yıl önce

Ağzınıza sağlık sevgilerimle.

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

ula di yeter sırtımıza bindiğiniz, sen bindin baban bindi babanın babası bindi ama artık de yeter. başımıza ne geldiyse bu kıc öpme sevdasından geldi, diyor ya filim de ilyas salman bizimkide o işte. suclar hep bizim....

Yazı'ya Git