''Rakip mi çıkarılıyor'' derlermiş

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Palmiye Yayınları 10 yıl önce

Palmiye yayınları olarak gazeteci, yazar, şair arkadaşlarımıza bir imkân sunuyoruz. Destekli yayıncılık kapsamında yazılarınızı kitaba dönüştürebiliriz. Siz yazın biz basalım yayınlayalım. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
İletişim bilgilerimiz:
[email protected]
https://www.facebook.com/palmiyeyayinlari
Tel: 0555 2915061-0539 3602045

Avatar
Turan 10 yıl önce

Vay sayın hocam eline yüreğine sağlık Allah senden razı olsun doğru bildiğin yoldan sasmadın. Allah yardımcın olsun bildiğin gibi hep degerli vatan evlatları Türk olanlar Türküm diyenler magdur olnuştur bogazlıyan kaymakamı ve şehit Nusret gibi daha niceleri. Türk milletine ve Türk devletine ihanet edenler hep yükselmiş ve zengin olmuştur. Bu bilgileri edebi dille yazıya dökmeniz paylaşmanız çok büyük ve önemli görevlerdir. Böylece kimlerin ne olduklarını ortada kahraman diye dolaşanların ahkam kesenlerin ne tihniyette oldukların kamuoyunun bilmesi gerekir. Sizleri takdirle saygıyla selamlıyoruz.

Yazı'ya Git