Hafta sonu Bayburt

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih Yavuz 10 yıl önce

Uzun suredir bu kadar uzun bir yazi okumamistim... Okumayi sevmeyisimden kaynaklaniyor yada aceleciligimden bir an once sonunu getirmek istiyorum... Ama sizin yazilarinizi okurken o kadar zevkle okuyorum ki anlatamam...
Boyle uzun sureli ayriliklar yasatmaman dilegiyle...

Avatar
Murat Türkoğlu 10 yıl önce

Samımı buluyorum yazılarınızı. Yurekten tebrık ederım. Lutfen devam edın..

Avatar
D. Ali Barın 10 yıl önce

Kürşat"cığım harika izlenim, mükemmel yorum, harika yazı. Gözlerinden öperim.

Avatar
Mehmet Varınca 10 yıl önce

Eline kalemine sağlık. Çok güzel tesbitler yapmışsın. Başarılar dilerim.

Avatar
Hatem Durmuş 10 yıl önce

Kaleminizin mürekkebi hiç bitmesin, yüreğinize sağlık. Özlemlerimizi ve özlemlerimizin giderilmesiyle birlikte, nelerin olduğunu ne güzelde ifade etmişsiniz. selam ve dua ile...

Avatar
Mehmet Gözen (furkanakvaryum_arıkasabı) 10 yıl önce

Tşkler kürşat agbi profosyönel olarak BAYBURT umuzun acizligini anlatmışsın . elimizden tutan hiç olmuyor malesef. hep köstek hep köstek.

Avatar
Mustafa Sesli 10 yıl önce

Senin bu azmin olduktan sonra

Avatar
Emre Duran 10 yıl önce

Ne kadar da müstemleke kafası ile yazılmış bir yazı,sürekli bir bileni oynamak nasıl,beyaz adamı oynamak iyi mi?Hadi bakalım geldin o yüksek kafayla eksiklerimizi gördün,artık çözersin.
Tribünleri de İstanbul takımlarının taraftar gruplarına benzetmiş beyzademiz,ulu efendimiz halbuki yanıbaşımızda namı dünyaya yürümüş komşumuzun takımı ve taraftarı var onları örnek verseydin,bakın onlar bu şartlarda neler yapmış onları örnek alalım deseydin.

Avatar
Buhrani 10 yıl önce

Namı dünyaya yürüyen komşu takımı kim???? Bu kadar keyifli yazının içine getirip illa bir çer çöp sokacaksınız. Bayburtspor ne çektiyse en çok bu namı dünyaya yürümüş takımların hayranlığından çekmiştir. Bırakın onun bunun namını da bu memleketin takımına sahip çıkın önce.

Yazı'ya Git