Bayburtlu bir Başbakan!

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgün Yücel 10 yıl önce

Hocam çok iyi bir çalışma olmuş tebrikler...

Avatar
Erkan İlhan 10 yıl önce

Elinize sağlık hocam , çalışmalarınızı takip ediyoruz ...

Avatar
Selim 10 yıl önce

Bayburt'ta böyle şeylerin kıymeti yoktur. Siz SODES projelerinden kermeşlerden açılışlardan haber verin.
(şahsım adına hemşerimiz Sayın Yunus Özger beyi tebrik ediyorum. Eline ve yüreğine sağlık. Tarihi yazılarınızı severek ve merakla okuyoruz)

Avatar
Adil Aykut Biçer 10 yıl önce

HOCAM TARİHTE KİM BİLİR KAÇ TANE KARA İBRAHİM PAŞA VARDIR SİZİ BEKLEYEN . ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ YÜREĞİNİZE SAĞLIK ...

Avatar
Şingahlı 10 yıl önce

İlk defa duyuyorum. Elinize sağlık hocam. Ermeni olaylarını anlatan yazı serisinide zevkle okudum. 1914 ve 1918 arasında olayların neden çıktığını çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Ama biz Bayburtlular olarak tarihi 1915'ten sonra okuyoruz nedense!
Ben sizden haddim olmayarak, bir ricada bulunacağım. Bayburt'ta 1800'lü yıllarda günümüzdeki anlamıyla medrese hatta medreseler bulunduğu yönünde bir bilgi var. Bu medreselerden yetişen veya bu medreselerde görev alanların Osmanlı tebaasında daha önce veya daha sonra çok önemli görevlere gelmiş olması kuvvetle muhtemel. Öyle ise bu konudaki araştırmaların çok ilginç sonuçlar vereceği kanaatini taşıyorum. Saygılar sunuyorum.

Avatar
C. Gündoğdu 10 yıl önce

Kara İbrahim Paşa hakkında bilgileri şifahen bir kaç yerde daha okumuştuk. Sayın hocamızın Çatalçeşme'deki cami vesilesi ile hatırlatması isabet olmuştur. Ben Kara İbrahim Paşa'nın Bayburt'ta maddi manevi daha fazla izi olduğunu düşünüyorum.

Avatar
Mustafa Akcan 10 yıl önce

Hocam yine döktürmişünüz...
bayburtlu bir başbaakan yakıvndır :)

Yazı'ya Git