BAYPROJE(*)

Yazı'ya Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Marmara bölg. Bayburtlular Derneği-İst. 10 yıl önce

tren bayburttan geçer ise bütün yorumcuların görüş ve önerileri hayata geçer, kimse kusura bakmasın. ulaşımın olduğu
yerlerde "her şey olur"en hesaplısıda tren,dir çünki maliyete yansır. onun için, ikinci nokta ise "Havaalanıdır"sevgilerimizle.
"önemine binaen:yazın erzurumda domatesin kg.75 kurş.Bayburtta,2.5 tl..ama neden.?,erzurumda tren var."da ondan..."
sılaya selam ederiz..

Avatar
Abdullah Birinci 10 yıl önce

Hocama yürekten katılıyorum,*ANADOLUDA İLK GAZİ KOMUTAN BAYBURT,TA*ABDÜLVEHHAB GAZİ*
Bu büyük Şahsiyet tanıtılrsa..! ,bütün projeler hayata geçer kanaatindeyim,..! *KONYA MEVLANA GİBİ.......!*
not:"Çoruh tabanına İlk medeniyeti getiren..!
"Üçhisarlı kaleyi İlk feth eden..!
"Peçenek türkü,Sahabei Kiram.!
"Battal Gazinin hocası..!
"İstanbul Fethine zemin hazırlayan.!
"Eyüp Sultanın dava arkadaşı..!
"Tarihte İlk Gazi,(Sancaktar)...!***********NE MUTLU BAYBURT,A************Ev sahipliği yapıyor******saygılar********

Avatar
Salih Cengiz 10 yıl önce

Gerçekten,beklenildiği gibi: insanı heyecanlandıran bir girişim. İyi-kötü her Bayburtlunun memleketi için fikirleri ,önerileri veya projeleri vardır mutlaka..Bayburt'umuzun makus talihini yenebilme amacına yönelik bu olağanüstü girişim için saygıdeğer Rıfat Yıldız hocamızı yürekten kutluyor ve elimizden gelen her türlü desteği vermemiz gerektiğine inanıyorum. Bende naçizane önerilerimi kendilerine sunacağım. Selam ve saygılarımla.

Avatar
Ercan Turk 10 yıl önce

FACEBOOK BAYBUR NE GÜZEL YURT SAYFASI KURUCULARINDANIM SAYFAMIZDA BÖYLE BİR PROJEDEN BAHSEDİLDİGİNİ DUYDUM BİR BAYBURTLU OLARAK ÇOK İLGİMİ ÇEKTİ İNŞALLAH BAYBURT MUZA FAYDALI BİR ÇALIŞMA OLACAGINA CANI GÖNÜLDEN İNANDIM ALLAH MUVAFFAK ETSİN BU PROJE Yİ GÜNDEME GETREN BÜYÜKLERİMİZE BİR BAYBURTLU OLARAK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ..

Avatar
Ahmet Çelebioğlu 10 yıl önce

SAYIN HOCAM SELAMLARIN EN GÜZELİ İLE SİZİ SELAMLIYORUM ALLAHIN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN .
BAYBURT PROJEYE AÇ HİZMETE AÇ 80 YILLIK CUMHURİYET TAİHİNDE 1 ÇİVİ ÇAKILMAMIŞ BU GÜZİDE MEMLEKETE .ÜRETİLECEK HİÇMİ BİRŞEYİMİZ YOK BİZİM YER ALTI YER ÜSTÜ KAYNAKLARIMIZ YOK BİZİM
İNSANIMIZ SÜREKLİ GÖÇ VERİYOR.BAYBURT GÜZELLEŞTİRİLMELİ BENCE TAŞIMIZI KULLANSAK ABAD OLUR .ŞU CORUHUN ETRAFINI BAYBURT TAŞINDAN KAPLAMA DUVARLAR İLE ISLAH ETSEK .CORUHUN SUYUNU 100 METREDE BİR GÖLETLERLE ŞELALE GİBİ AKAN SETLERLE DÜZENLESEK İÇİNDE ALA BALIKLAR .KÖPRÜLERİMİZİ BAYBURT TAŞINDAN KAPLAMA MOSTAR BENZERİ KÖPRÜLERLE SÜSLESEK
GECE RENGARENK IŞIKLARLA AYDINLATSAK CORUHUN ETRAFINDA NE KADAR BİNA VARSA YIKILMASI GEREKENİ YIKIP KALANLARIDA BAYBURT TAŞIYLA KAPLAYARAK YENİ TARİHİ DOKUDA ,KAHVE HANE ,KIRAAT HANE ,BALIK RESTORANT,HEDİYELİK EŞYA ,BAYBURT'UN KÜLTÜRÜNÜ YANSITAN GÜZELLİKLERLE DONATSAK HOŞ OLMAZMI .

Avatar
Ahmet Çelebioğlu 10 yıl önce

TABİ BUNLARIN HEPSİ PARAYLA OLAN VE OLACAK ŞEYLER AMA UZUN VADELİ PLANLARLA BU DOKU OLUŞTURULA BİLİR İL ÖZEL İDARESİ ,DSİ,BELEDİYE ,HÜKÜMET ORTAKLAŞA BU GİBİ İŞLERİN ÜSTESİNDEN RAHATLIKLA GELE BİLİR .
BİZİM OKUMUŞ İNSANIMIZ YOKMUDUR HEP KENDİNİ YÜCELTMEYEMİ HARCAR ENERJİSİNİ BAYBURTLA HEMHAL OLMAZMI DERTLENMEZMİ HİÇ.BU İNSANLAR KANAAT ÖNDERLERİ İNSANIMIZIN UFKUNU AÇMALI 80 SENEDİR KUPKURU DAĞLAR BOZ DAĞLARIMIZ YEMYEŞİL OLSA KÖY DERNEKLERİMİZ KAMPANYALARLA TEŞFİK ETSE BAYBURTLU NEÇİNEN İNSANLARIMIZI ZAMAN ZAMAN FESTİVALLERLE DESTEKLENSE AĞAÇ BAŞI 20 TL HERKES VERİR HERHALDE HERKES KENDİ KÖYÜNÜ İMECE USULÜ YEŞİLLENDİRSE ABAD OLUR BAYBURT.KALEDEN ŞEHİT OSMANA TELEFERİK YAPILSA GELEN İNSANLAR DOLAŞMAKTAN ZEVK ALIRLAR MİSAFİRLERİNE İŞTE BAYBURT DİYE BİLİRLER .BAYBURT'UN BİR KİMLİĞİ OLMALI....

Yazı'ya Git