Erzurum-Trabzon arasındaki ihmaller zinciri!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt Kalesi 9 yıl önce

Bu konuda herhalde yirmi defa yazdım ,yazmaktan da usanmıyorum,yazacağım...
Yazıklar olsun bu yol iki yıla yakın kapalı kaldı da,Erkek Meslek lisesinin önüne bir alt geçit yapmadılar...Şimdi kazaya davetiye çıkarıyorlar ,o mevkide öğrenci veya vatandaşımıza bir şey oldu mu nasıl hesap verecekler..Diyecekler ağzınızı hayırlı açın, açalım da görünen köy de kılavuz istemez,belediye ve kara yolları derhal ortaklaşa çözüm bulsunlar...ALT GEÇİT istiyoruz.....

Avatar
vatandaş 9 yıl önce

Okumadan yorum yapıyorum Çok haklısınız ıyı konuya değindiniz

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Şehirlerin ilgi çekmesi şehir girişlerinin ferah ve değişik projeler ile oluşuna bağlıdır. Bu geçiş ile geçenler sanki yarı kapalı tunel ile şehri görmeden geçmeleri ve akıllarında soracakları soru Bayburt nerede şeklinde olarak terk edecekler bu diyarı. Kısacası ilginç bir proje bu yol. Herhalde ki tasarlayan ve uygulayanlar da Bayburt a böyle bir çekicilik vermek istemişlerdir.

Haber'e Git