Türkiye Kupası'nda maç tarihleri belli oldu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Saim Kayaalp 10 yıl önce

Sayın Bayburt Postası yetkilileri lütfen yaptığım yorumumu ayrıca haber olarak yayınlamanızı rica ediyorum.
Ankara!da ikamet eden Bayburtluyum Kurban Bayramını Bayburt!da geçirdim 03.09.2014 tarihinde oynanan Bayburt Özel İdare - Van BŞB maçını izlemek için bilet alarak A Tribününde yerimizi aldık, maçı ilerleyen bölümünde tezahürat yapan ve, gençlerden oluşan Bayburt spor taraftarları seyircilerle ilgili BAĞIRMAYAN SEYİRCİ Sİ.....TİRSİN. GİTSİN diye slogan atmaya başladılar.
Bayburtlular merttit cesurdur, yiğittir, büyüğüne ve küçüğüne saygı ve sevgi gösteren bir millettir. 55 yaşında birisi olarak bu olay beni derinden üzmüştür. Eğer Bayburt!da ikamet eden birisi olsam inanın bırakın bir daha maça gitmeyi stadın yanından geçmezdim. Yetkililerin en kısa zamanda bu çirkin olaya el koymalarını arzu ediyorum. Saygılarımla

Haber'e Git