Şehit Osman villaları satışta!

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu salih 10 yıl önce

Sayin baskanin villalar ilgi gorurse sayisi artacak demesini uzuntu ve hayretle karsiliyorum. Hep tarihten bahsederken malesef simdi tahriften bahseder olduk , Bayburtun vari yogu sehit osmani var bari insanlar bakinca tahrif olmamis olarak gorsun ve eskiyi yad ederken (Eskisehir, bursa, istanbul v.s ) il disindan gelenlere eskiyi yad edecek alan birakalim, tarihine sahip cikmayan toplum nazil gelisir, her seyi para olarak gormeyelim. Eger villa olusturacak isek aslandagi, duduzar v.s yerler var kusbakisi oralarin manzarazida guzel;
Sayin kenan yavuza hak vermemek mumkunmu saygilarimla

Avatar
Sebahattin Yılmaz 10 yıl önce

Tarihi yok edip villa yapıyorsun tüm bayburtluları dünyaya rezil etme temel fıkrası gibi Bayburt'a kalıcı bir eser yapmak istiyorsan Çorum nehrinin çevre düzenlemesi ni yap

Avatar
Enes BUDAK 10 yıl önce

Gümüşhane'de adamlar dağları delmiş deyince bizimkiler bunu anladı herhalde !

Avatar
ahmet çağıldak 10 yıl önce

Doğa, tarih ve kültür tahribatı diye ben buna derim. Kültürel varlık sadece yapılar veya gelenekler değildir. Doğal görünüm, slüet ve mekanlar en büyük mirastır. Geçmiş yerel yönetimlerin yanlışlarını umarım yeni seçilenler sürdürmez. Daha kıymetli yer istiyorsanız kalenin böğrü ile Aslan dağı yamacı sırada bekliyor! Önerim: Bayburt eski kent sınırları dışında yer mi yok! Oralar değerlendirilsin.

Avatar
evren kalac 10 yıl önce

bu zihniyetle istanbulda da mücadele ediyoruz,koca istanbulda yer bulamamış sırf müteahh it lerine arazi açmak için koruya cami yapmaya kalkıyor.sonra camiye otopark diyecek şu diyecek ormanı parselleyecek..o betonlarda oturanlar bayburt hainidir,vatan hainidir.Allah bunların cennetini beton binalarla doldursun,adam olunsa o bölge ağaçlık olur yeşillik olur.

Haber'e Git