“Yeni başkanımızın teşekkür borcu var”

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muratsaral 10 yıl önce

ÇALIŞINDA AYDIN BAŞKANKADAR ÇALIŞIN KÖYÜKOYAN GİDEN İSTANBULAKİMDİ

Avatar
hasan 10 yıl önce

şadi terzi ve ekibinin işi çamur at tutmaz ise ize kalır mantığıdır.

Avatar
bir dost 10 yıl önce

bu sürec ak parti mhp ilişksini gecti şimdi bazılarının bilinçsizce yaptıkları acıklamalar gelki suanki baskanımızın yanındakiler deilde kendisi yönetse belediyemizi daha ii olur ama bunlarda öyle bi zihniyet yok bırakın su aydın baskanı karalama calısmalarını sizde gittiğiniz her yerde o büyük baskanın adını duyduğunuz için zorunuza gidio amma velakin siz ne anlarsınız o kadar kapasite yok sizlerde

Avatar
tolga alparslan 10 yıl önce

Ya sayın arpali halkı aydın başkan güzel calistiysa neden oy vermediniz.

Avatar
toprak 10 yıl önce

Şadi başkanımızın açıklamaları talihsizlikti aynen katılıyorum Aydın başkanım.

Avatar
fatih 10 yıl önce

Gururumuz aydın başkanım yaptığın hizmetleri ben bir bayburt lu olarak biliyorum ALLAH razı olsun memleketimize yaptığın hizmetlerden dolayı aliaga dan selamlar REİS

Avatar
Faruk Nafiz Kılıçalan 10 yıl önce

Şadi bey, benim gençlik arkadaşımdır, kendisini çok severim, sakin ve çelebi, ağırbaşlı bir beğ olduğu için... Aydın başkana izafe ettiklerinin detayını bilmediğim için, çok üzülmüştüm; fakat şu detaylı ve vuzuhi açıklamalara ne diyecek onu merak ediyorum, bence vakit geçirmeden hem kamuoyundan hem de Aydın başkandan özür dilemelidir..

Gördüğümüz gibi güneş balçıkla sıvanamıyor...

Avatar
Nesrullah 10 yıl önce

Bu haberden sonra Şadi TERZİ Başkanımızın açıklamasını okudum. Belediyenin borcu ile ilgili tartışma bana anlamsız geldi. Belediyelerin kurumlara borcu olmaz doğrudur. O zaman daha neyi eleştiriyoruz? Özellikle devlet destekli projelerde endişeye gerek yok. Projeyi veren devlet, projeyi uygulayan devlet, proje bedelini tahsil eden yine devlet! Belediye sadece bir aracı konumundadır. Aydın IRMAK Başkanın dediği gibi burada eleştirilecek bir taraf yok. Bilakis hizmet alımı gerçekleştirildiği için takdir edilmesi gerekiyor.
Ayrıca her iki açıklamaya bakılırsa Arpalı Belediyesi’nin borcu olmadığı anlaşılıyor. :) Bu yüzdende her iki başkanımızada teşekkür ederim.

Avatar
ırmak&terzi 10 yıl önce

Projeli ödemeleri, ssk ya olan emekli ödemelirini borç gösteren zihniyet borcun tanımını bilmiyordur.
Yeni başkan talihsiz açıklama yapmış.

Avatar
hamza 10 yıl önce

Arpalı belediyesinin geliri neki hizmet etsin.Ozor şartlarda arpalı belediyesi bayburt iktidar partisi belediyesinden çok çalışmıştır bir ak partili olarak söylüyorum.Daha ne yapsın ki...Tabiki borcu olacak devletin devlete borcu var şadi başkan....sen borç yapma otur yapacak birşey yok.

Haber'e Git