Başkan Memiş, İstanbul’da STK’larla buluştu

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hacı 10 yıl önce

Belediyede oluşturduğu dersaneylemi yapacak bu işleri bay matematikçi?

Avatar
umut yok 10 yıl önce

Ilk 75 günün bize söylediği bir bes yıl daha ziyan olmuş gözüküyor. .. cümleten geçmiş olsun

Avatar
Bayburt Kalesi 10 yıl önce

Derneklerimizi STK kabul ediyor, önemsiyorum, belki fazla yaptırımları yok ,en azından temenni ve dileklerinden dolayı ,bir fikir ve proje çıkar diyorum...
Sayın başkanım ,ekip olarak ÜNİVERSİTEYİ,yaptırım gücü olan, çözüm getiren BÜROKRAT ve AKADEMİSYENLERİ etrafına toplamalıdır..Partili taassubun dan uzak duracak,istişare halinde olmalı, en az iki ayda bir, bunlarla toplanmalıdır.. (mesela Sayın Kenan YAVUZ,Hüsamettin KOÇAN,Gökhan ZEYBEK, Rıfat YILDIZ v.s) en az bu isimler (EKİP-KADRO) 15-20 kişi olabilir...Bu kadro ile tüm kapılar çalınır ,açılır,başarı gelir...Bayburt'un sorunları belediye meclisi ,parti teşkilatları ile çözülecek gibi değil, sorunlar BUZ DAĞI gibidir...Sorunları çözeceğiz diye meclis üyelerine yüklenmenin gereği yok ,fotoğrafı iyi görmek lazım...Birfing ve sunumlarda bu kadrolarla hazırlanmalı, başarı belediye başkanının olacaktır...Eğer başbakan Bayburt'a gelecekse bu kadrolarla karşılanmalıdır....GELECEK Mİ.....???

Haber'e Git