Bayburt'ta asayişe tam not

Haber'e Git
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Polis 10 yıl önce

Dün (22.04.2014) akşam saatlerinde şehrinizin göbeğinde bir trafik polisine satır ile saldırılmış ve arkadaşımız yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır. Ama anlaşılan o ki Bayburt'ta yaşanan olayları halka duyuran siz sözde tarafsız basının bu durum ile ilgili haber yapmaya niyeti yok. Çünkü Bayburt size göre asayişe müessir olay olmayan sakin, huzurlu bir şehir. Anlıyorum sizi. İşte bu yüzden Bayburt'u sadece Bayburtlular sahipleniyor. Siz kafalarınızı kuma gömmeye devam edin.

Avatar
mehmet 10 yıl önce

Asayiş hizmetleri verenlerde hayatından memnun mu, sizde bunu bir sorsanız emniyet müdürüne?!! Ayrıca Polise karşı son tutumunuzu da kınıyorum... ( satırla mukavemet edilmez satırla saldırılır, koruma aracı değildir satır yanlı oluşunuz anlaşılmıyor, polis ölseydi o zaman mukavemet ederken öldü mü diyecektiniz)( Ayrıca başkalarının hayatını kayda alan, özel hayatın gizliliğini ihlal eden, polise karşı etkin direnenlere karşı zor kullanma yetkisini kullanan polise linç kampanyası başlatmanızı da anlamak güç. Yine zor durumda kalan askeri personele arkadaşlarının yardım etmesini sanki devleti zarara uğratan bir durum muş gibi lanse etmek vicdanları yaralamıştır. Yardım isteyen arkadaşları bu ülkenin vatandaşı değil mi o yardım isteyemez mi?))) Lütfen; vicdan ve insaf...

Haber'e Git